Life
notix pixel id

Vlăduța Lupău și-a dezvăluit fără să vrea tatuajul ascuns. În ce zonă a corpului se află

Vlăduța Lupău face senzație de când a apărut pe scena muzicală românească și reușește să ne surprindă la fiecare pas pe care-l face.
26.10.2021 | 11:21
Vlăduța Lupău și-a dezvăluit fără să vrea tatuajul ascuns. În ce zonă a corpului se află
Vlăduța Lupău și-a dezvăluit fără să vrea tatuajul ascuns. În ce zonă a corpului se află. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară este foarte discretă în ceea ce privește viața sa privată, doar că de această data a dezvăluit fără să vrea un tatuaj pe care-l ține ascuns.

Frumoasa șatenă are sub gleznă imprimată o adevărată operă de artă, un desen pe care l-a scos la iveală la cununia civilă cu partenerul său de viață, Adrian Rus.

Acesta nu este singurul tatuaj pe care-l are vedeta pe piele, Vlăduța Lupău dezvăluind prin intermediul unor imagini în ce zonă a corpului mai are un astfel de desen.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și-a uimit fanii. Ce tatuaje are solista și unde

Solista are un mic tatuaj în formă de inimă în zona bustului, pe care nu-l vede prea multă lume, asta pentru că vedeta nu poartă foarte des haine decoltate.

De această dată, cu ocazia nunții verișoarei sale, unde a fost nașă de cununie, Vlăduța Lupău le-a arătat tuturor desenul de pe piele de care este tare mândră.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost publicate de make-up artistul ce a avut grijă de cântăreață să arate impecabil. În felul acesta rochia decoltată de culoare portocalie a arătat mai mult decât ar fi trebuit.

Internauții au observat în felul acesta ce tatuaj ascunde șatena, care se pare că este adepta acestor imprimări pe piele.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu este la primul ei tatuaj, cel cu semnificația „totul trece” fiind, de asemenea, unul care nu iese prea mult în evidență, fiind sub gleznă.

Vlăduța Lupău poartă o rochie portocalie
Vlăduța Lupău poartă o rochie portocalie, care scoate la iveală tatuajul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău, dovadă de dragoste din partea lui Adrian Rus. Ce și-a tatuat sportivul

Soțul interpretei de muzică populară este la rândul său pasionat de aceste opere de artă, el realizând de-a lungul timpului mai multe asemenea tatuaje.

ADVERTISEMENT

Unul dintre desenele aflate pe pielea lui Adrian Rus o reprezintă chiar pe vedetă. Acesta a fost imprimat pe brațul stâng ca o dovadă de iubire pentru soția sa.

Desenul este mare, colorat și poartă chipul angelic al Vlăduței Lupău. Acesta a fost realizat după ce și-au unit destinele, în toamna lui 2019.

ADVERTISEMENT

„Da, am tatuaj aici (n.r. arată cu degetul în zona unde e desenul). E chipul ei. Acum doi ani l-am făcut, când ne-am și căsătorit”, a spus Adrian Rus pentru prosport.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri