Life

Vlăduța Lupău și-a pus din nou fanii pe jar. Ipostaza care a strâns mii de reacții

25.10.2020 | 18:00
Vladuta Lupau sia pus din nou fanii pe jar Ipostaza care a strans mii de reactii
ADVERTISEMENT

Văduța Lupău a reușit să stârnească foarte multe reacții din partea fanilor ei. Vedeta de muzică populară are o mare priză la public, de aceea orice postare a ei pare să vină la pachet și cu răspunsuri pe cinste din partea celor din public.

Artista și-a surprins urmăritorii de pe Facebook cu o fotografie neașteptată, în această după-amiază de duminică. Nu a durat foarte mult până când oamenii i-au oferit solistei și reacții pe măsură, fiind vorba despre mii de comentarii.

ADVERTISEMENT

Solista de 29 de ani le-a oferit multora o surpriză de curând și atunci când l-a vizitat pe Mihai Morar, cu un prilej aniversar. Aceasta a mers să îi cânte prezentatorului de radio, cu ocazia zilei sale de naștere și de față a fost și soțul ei, Adi Rus, care le-a făcut celor doi mai multe poze.

Vlăduța Lupău și-a pus din nou fanii pe jar. Ipostaza care a strâns mii de reacții

Vlăduța Lupău a publicat pe contul său oficial de Facebook o imagine care a reușit să le stârnească fanilor o mare emoție. Artista i-a întrebat pe cei care o urmăresc în mediul online ce nume cred că ar trebui să poarte un pui de pisică, ce i-a ajuns la suflet interpretei.

ADVERTISEMENT

Într-un timp record de când Vlăduța a postat respectiva imagine în care ținea în brațe o pisică, românii iubitori de feline au decis să îi lase acesteia foarte multe fotografii, în secțiunea de comentarii. La rândul lor, fanii săi își țineau în brațe pisicile și i-au oferit solistei foarte multe variante de nume potrivite pentru un animal de companie.

Mai mult, a fost vorba mii de reacții primite de interpreta de muzică populară, la care cel mai probabil nici ea nu se aștepta.

ADVERTISEMENT

“Cine mai are pisiiiicuțe? Nu știu ce nume să-i pun și aproape că se urcă-n capul meu”, a fost mesajul care a însoțit poza postată de Vlăduța Lupău.

A fost vorba despre tot felul de sugestii de nume, din care n-au lipsit nici cele amuzante, pentru puiul de pisică pe care solista l-a prezentat fanilor. Totodată, Vlăduța a afișat o ținută vestimentară lejeră cât s-a distrat în acest weekend și părea să se destindă într-un cadru rural.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău și-a pus din nou fanii pe jar. Ipostaza care a strâns mii de reacții
Ultima postare de pe Facebook a Vlăduței Lupău a stârnit mii de reacții

Solista este născută în zona Ardealului și și-a început cariera muzicală încă de la vârsta de 4 ani, când a interpretat prima ei melodie în cadrul emisiunii Tezaur Folcloric. Înainte să cunoască acest nivel de celebritate, artista a mai prezentat și diverse emisiuni de muzică populară, căpătând simpatia publicului și pe această cale.

ADVERTISEMENT