Life

Vlăduța Lupău și-a renovat apartamentul din Șimleu Silvaniei în care a crescut. Cum arată acum locuința

Vlăduța Lupău și-a renovat apartamentul din Șimleu Silvaniei, cel în care cântăreața a crescut. Vedeta a postat câteva imagini pe Instagram.
28.07.2021 | 12:08
Vlăduța Lupău și-a prezentat apartamentul în care a crescut, complet renovat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este extrem de fericită, iar de data asta nu vorbim despre un succes profesional, ci despre o realizare personală.

Cântăreața de muzică de petrecere din Sălaj aproape a terminat renovarea apartamentului din Șimleu Silvaniei, cel în care a copilărit.

ADVERTISEMENT

Artista a împărtășit câteva imagini cu locuința ei, înainte și după schimbări. Vlăduța este foarte mândră de cum a ieșit totul, căci renovarea a fost făcută pe gustul ei și al soțului ei, Adi Rus.

Vlăduța Lupău și-a renovat apartamentul în care a crescut

„Pentru că ați fost curioși, am venit la apartament și o să vă fac un tur înainte ca eu să plec la Cluj. Legat de lucrurile pe care o să le vedeți, obiectele din el să știți că toate sunt luate”, a spus Vlăduța pe Instastory dând câteva nume de magazine din care oricine își poate achiziționa lucruri pentru amenajarea locuinței.

ADVERTISEMENT

Living-ul, baia, bucătăria au fost puse la punct după gusturile cântăreței. În bucătărie, Vlăduța are cam tot ce îi trebuie. Mai trebuie să își cumpere doar o masă, însă aceasta este cea mai mică problemă.

„Sunt super încântată de ce am făcut aici. Avem scaune. N-avem masă încă și n-avem hotă, dar va urma oricum. Ce-a fost și ce-a ieșit”, a mai spus Vlăduța în timp ce își filma bucătăria.

ADVERTISEMENT

Amenajarea apartamentului a fost făcută în puținul timp liber pe care artista îl are, fiind extrem de ocupată cu muzica. Folclorista a apelat la ajutoare de specialitate pentru a readuce la viața locul în care a crescut.

„Sunt foarte fericită că a ieșit atât de frumos”

A angajat cei mai buni meseriași pentru ca rezultatul final să fie cel dorit de ea și partenerul ei. Vedeta le-a prezentat fanilor camera care cândva era a ei și a fost extrem de emoționată când a pășit în ea, căci de acel loc se leagă cele mai frumoase amintiri.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericită că a ieșit atât de frumos! Ați văzut și voi în ce hal a fost, mai ales că este apartamentul în care eu am crescut până ne-am mutat la casă”, a mai spus Vlăduța Lupău pe Instastory.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Interpreta de muzică de petrecere este urmărită de un număr mare de persoane pe rețelele de socializare. Doar pe Instagram adună aproape 500.000 de fani.

 

 

ADVERTISEMENT