Life

Vlăduța Lupău și-a surprins total fanii. Cum arăta cântăreața de muzică populară în copilărie. Imagine de mii de like-uri

03.06.2020 | 09:05
Vladuta Lupau sia surprins total fanii Cum arata cantareata de muzica populara in copilarie Imagine de mii de likeuri
Vlăduța Lupău și-a surprins total fanii. Cum arăta cântăreața de muzică populară în copilărie. Imagine de mii de like-uri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață de muzică populară, Vlăduța Lupău, și-a surprind fanii din mediul online cu o fotografie din anii copilăriei. Artista a postat imaginea cu ocazia Zilei Copilului, reacțiile oamenilor fiind unele de apreciere și încântare la vederea copilei care a devenit un adult în toată firea.

Cum arăta Vlăduța Lupău în copilărie. Imagine de senzație

Ziua Copilului care a avut loc pe 1 iunie a fost ocazia ideală pentru vedetele din showbiz-ul autohton să scoată de la naftalină imagini din copilăria lor. Așa a procedat și Vlăduța Lupău care a publicat pe rețelele de socializare o fotografie care o înfățișează în anii copilăriei.

ADVERTISEMENT

Iubirea pentru muzica populară se pare că i-a fost insuflată frumoasei artiste încă din copilărie, dovadă fiind chiar costumul pe care-l poartă Vlăduța Lupău în imaginea de pe Facebook. Zâmbetul larg și părul lung, despletit, completează tabloul unei postări cu mii de aprecieri și mesaje din partea fanilor.

„La mulți ani copii din lumea toată! Vă pup și vă iubesc❤️ Vlăduța❗️”, este mesajul care însoțește imaginea din copilărie a interpretei de muzică populară. 

ADVERTISEMENT

La mulți ani copii din lumea toată! Vă pup și vă iubesc❤️ Vlăduța❗️https://youtu.be/GnXCzLO5RJc

Posted by Vlăduța Lupău on Monday, 1 June 2020

Vlăduța Lupău iubește muzica populară și nu se vede cântând alt gen

„Ai fost o fetiță cu chip de înger și ai rămas la fel de frumoasă doar că ai mai crescut”, „Într-o zi o să avem o finuță mică, exact așa❤️” sau „Ce dulce, așa îmi aduc eu aminte de tine!🥰” sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă la postarea sa. 

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară ajungând pe scenă încă de la vârsta de 4 ani. Întrebată dacă și-ar dori să încerce un alt stil muzical, frumoasa cântăreață a mărturisit că „simte și trăiește popular”, așadar o vom asculta ani întregi de acum înainte.

ADVERTISEMENT

„Am avut încercări, dar sincer vă zic că nu prea mă reprezintă alt gen. Așa cred eu. Îmi este şi groază când aud că cineva îmi zice să cânt altceva: eu simt şi trăiesc popular!”, a povestit vedeta într-un interviu pentru cluju.ro

Cât despre pasiunea pentru muzică și talentul primit în dar de la Dumnezeu, cântăreața a declarat că nu ar putea spune de la cine anume din familie a moștenit pasiunea, însă un lucru este cert, bunicii din ambele părți erau mari iubitori de folclor.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să zic neapărat ca acest talent este moștenit din familie, deoarece nimeni din familie nu cânta. M-am găsit numai eu (râde). Într-adevăr, bunicii mei, din ambele părți sunt şi erau iubitori de folclor.

Oarecum, pe vremea aia, era firesc să fii iubitor de folclor, deoarece făcea parte din viața de zi cu zi a țăranului român”, a mai spus Vlăduța Lupău, potrivit sursei menționate.

 

 

ADVERTISEMENT