Life

Vlăduța Lupău și Adi Rus au încins definitiv internetul. Noile imagini cu ei din Maldive nu lasă loc de imaginație

17.02.2021 | 17:13
Vladuta Lupau si Adi Rus au incins definitiv internetul Noile imagini cu ei din Maldive nu lasa loc de imaginatie
Văduța Lupău și Adi Rus trăiesc o adevărată lună de miere la mii de kilometri depărtare de România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău e în al nouălea cer alături de soțul ei, Adi Rus, în însoritul Maldive! Cei doi și-au prezentat trupurile adulmecate de soare în vacanța de vis pentru care au așteptat tot anul, iar noile imagini cu ei au încins Instagramul.

Cântăreața de muzică populară din Ardeal postează aproape zilnic imagini cu ea din Maldive, iar cele mai recente au înroșit butonul de inimioară de pe contul ei de socializare.

ADVERTISEMENT

În doar câteva ore, la două dintre fotografiile cu ea în costum de baie, artista a strâns peste 30.000 de aprecieri, iar la postare a intervenit și iubitul ei, probabil extenuat de câte poze trebuie să îi facă soției.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, cel mai hot cuplu din Maldive

„Mai ai poze?”, întreabă amuzat Adi Rus la postarea nevestei, iar comentariul său a fost urmat de alte reacții, mulți plângându-i de milă.

ADVERTISEMENT

„Îmi este milă de tine; Nu mai rezistă”, sunt două dintre răspunsurile pe care Adi Rus le-a primit din partea celor care o urmăresc pe Vlăduța Lupău pe Instagram, făcând referire la faptul că vedeta îi cere partenerului să îi facă poze nonstop.

Folclorista din Cluj a postat și un videoclip în costumul de baie care îi scoate în evidență trupul apetisant, în care ține un buchet de trandafiri în mâini, peste care cade apa, cel mai probabil primit de la Adrian.

ADVERTISEMENT
văduța lupău
Vlăduța Lupău, imortalizată în cele mai fierbinți ipostaze de soțul ei, Adi Rus, în Maldive. Foto: Instagram

Cântăreața știe să-și răsfețe soțul

„Nu-s expertă la reels, dar ăsta chiar mi-o ieșit, nu?”, a scris Vlăduța în dreptul filmulețului cu ea și trandafirii.

vlăduța lupău
Cei doi iau masa pe malul Oceanului Indian. Foto: Instagram

Într-o altă imagine în care apare de data asta și portarul de la CFR Cluj, cântăreața i-a prânzul pe malul Oceanului Indian, iar cadrul cu cei doi ar face pe oricine invidios.

ADVERTISEMENT
adi rus
Adi Rus a fost răsfățat de soție de ziua sa de naștere. Foto: Instagram

Dincolo de poftele pe care i le face soțul, Vlăduța știe să facă și ea surprize. În urmă cu 5 zile, aceasta i-a pregătit ceva frumos lui Adi, de ziua lui, umplându-i patul cu flori și un mesaj de „La mulți ani”, acesta fiind luat prin surprindere.

 

ADVERTISEMENT