Life

Vlăduța Lupău și Adi Rus, un nou pas important în viața lor. Artista a dat vestea cea mare: ”O să fie o zi superbă”

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au mai făcut un pas important în viața lor, după ce de curând au devenit părinții lui Iair. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare.
26.08.2022 | 13:42
Vladuta Lupau si Adi Rus un nou pas important in viata lor Artista a dat vestea cea mare O sa fie o zi superba
Ce pas important din viață au mai făcut Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, vor avea parte de un moment emoționant vineri, 26 august 2022. Cântăreața de muzică de petrecere a dat vestea pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, un nou moment important din viață. Ce vor face ce doi

Vlăduța Lupău a spus fanilor că ea și Adi Rus vor fi nași la nunta fratelului fotbalistului. Deși este obosită în urma evenimentelor la care a cântat în aceste zile, Vlăduța Lupău spune că va ignora acest lucru și că se va bucura de petrecere.

ADVERTISEMENT

Încă de dimineață artista a început pregătările pentru nuntă, dar nu înainte de a-și hrăni băiețelul, Iair. Micuțul Iair va face în curând o lună de la naștere.

”Astăzi este ziua cea mare. Suntem nași la fratele lui Adi și la Cora. Eu am ajuns acasă pe la două de la cântat.

ADVERTISEMENT

La 5 m-am trezit să mănânce Iair, la 6:50 ca să plec la păr. Avem o zi grea, dură, dar o să fie superbă”, a dezvăluit Vlăduța Lupău fanilor, pe Instagram.

Vlăduța Lupău a devenit mamă în această lună

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pe data de 6 august. Este pentru prima oară când sunt puși în noua postură, pe care și-au dorit-o foarte mult, așa cum a mai declarat interpreta în interviuri.

ADVERTISEMENT

Mulți s-au întrebat dacă Vlăduța Lupău va apela la o bonă pentru creșterea copilului, având în vedere programul încărcat al ei și al fostului portar. Solista a explicat că, momentan, în îngrijirea fiului o ajută soacra și mama sa.

”Ne-am gândit la un moment dat să angajăm o persoană, dar pentru început cu siguranță nu va fi nevoie.

ADVERTISEMENT

O avem pe soacra mea, care de abia așteaptă să-și intre în rolul de bunică, și pe mami, care deja e obișnuită cu acest rol. Eu pot să-mi văd de treabă liniștită cât sunt ele”, a transmis Vlăduța Lupău, la scurt timp după naștere.

ADVERTISEMENT