Life

Vlăduța Lupău și Jador au făcut cel mai surprinzător anunț. Ce au pregătit cei doi: “Amanta”

Vlăduța Lupău și Jador, anunț important. Ce surpriză le pregătesc cei doi fanilor.
23.07.2021 | 15:21
Vladuta Lupau si Jador au facut cel mai surprinzator anunt Ce au pregatit cei doi Amanta
Vlăduța Lupău și Jador au făcut cel mai surprinzător anunț. Ce au pregătit cei doi: "Amanta". Sursa foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și Jador au făcut un anunț surprinzător pentru fanii, dar care îi va bucura cu singurață. Cei doi artiști au anunțat că au lucrat împreună la o piesă.

Vlăduța Lupău și Jador au făcut cel mai surprinzător anunț

Cântăreții și-au surprins plăcut fanii când au anunțat, pe rețelele de socializare, că vor avea prima colaborare muzicală împreună. Mai mult decât atât, piesa respectivă are și un videoclip.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, artiștii au publicat doar un teaser al acesteia, iar piesa completă va fi făcută publică în curând. În 18 ore, piesa pe care urmează să o scoată Jador și Vlăduța Lupău a strâns 325.615 de vizionări.

Aceasta a mai primit și 18.000 de aprecieri, iar la 258 de oameni nu le-a plăcut conținutul acesteia și i-au dat dislike. Totuși, cele mai multe comentarii sunt pozitive, iar oamenii se așteaptă ca această melodie să ajungă rapid în trending.

ADVERTISEMENT

De altfel, atât Jador, cât și Vlăduța Lupău au cucerit topurile din România și platforma YouTube cu melodiile lor de mai multe ori în trecut.

„Combinația perfectă”, „Regele și Regina”, „Wow ce combinație faină, sunt sigură că va fi de top”, au scris fanii, pe rețelele de socializare, când au aflat de această colaborare neașteptată.

ADVERTISEMENT

Această piesă poartă un nume sugestiv, „Amanta”, iar Jador cântă despre o femeie care i-a pus inima pe jar, dar care nu este sinceră cu el.

„O nebună, o furtună de femeie că nu știu ce îmi face. Îmbrăcată în minciună, să o aștept mereu la patru ace”, sunt versurile pe care le cântă Jador.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, la un pas să își piardă viața, într-un accident de mașină

Acum trece prin clipe minunate și se bucură de cariera sa de succes, dar Vlăduța Lupău a trecut prin momente cumplite pe când avea doar 17 ani. Aceasta a fost aproape de a-și pierde viața.

“Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos cu fratele meu și cu un vecin. Un șofer a adormit la volan și a intrat în noi.

Părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea, le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT