Life

Vlăduța Lupău și mama sa seamănă ca două picături de apă. Imaginea care spune totul

10.03.2021 | 09:21
Vladuta Lupau si mama sa seamana ca doua picaturi de apa Imaginea care spune totul
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțină lume știe cine este mama sa. Cele două femei seamănă ca două picături de apă, fanii remarcând acest lucru mulțumită unor imagini postate pe rețelele de socializare. 

Cântăreața de muzică populară este foarte discretă când vine vorba de familie și sunt rare ocaziile în care le arată internauților rudele sale. Vedeta a uitat recent de această regulă nescrisă și a publicat o poză în care apare alături de cea care a adus-o pe lume.

ADVERTISEMENT

Artista este tare mândră de mama sa, de la care a moștenit foarte multe trăsături fizice. Acest lucru se poate observa cu ochiul liber din fotografia postată de Vlăduța Lupău cu ocazia zilei de 8 martie, când a postat o imagine cu cea mai dragă persoană din viața sa.

Vlăduța Lupău, asemănare izbitoare cu mama sa. Cum arată femeia

Aceasta nu este singura imagine în care apare alături de mama sa, recent arătându-le internauților o poză de colecție în care apar patru generații. În fotografie apare și bunica sa, dar și nepoata din partea fratelui său, Ayana Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu a luat de la mama sa doar frumusețea, ci a îmbrățișat și aceeași meseria ca cea care a născut-o. Mai exact, solista este la bază medic veterinar, urmând în trecut cursurile Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

În plus, interpreta de muzică populară nu s-a oprit aici cu studiatul și a urmat inclusiv cursurile unui doctorat în cadrul aceleași facultăți, deși nu a fost ușor să-și împartă timpul între deplasările la evenimente și laboratoare sau examene.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînțeles, și pentru dragostea față de animale. Îmi place tare mult. 

A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum și la școală. Într-adevăr, aș minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute.

ADVERTISEMENT

A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mărturisit Vlăduța Lupău în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT