Life

Vladuta Lupău și soțul ei, Adi Rus, s-au mutat în casă nouă. Cum arată camera fiului lor, Iair

Vladuta Lupău și soțul ei, Adi Rus, și-au mai îndeplinit un vis. S-au mutat în casă nouă. Ce spune artista despre camera lui Iair.
24.10.2022 | 10:53
Vladuta Lupau si sotul ei Adi Rus sau mutat in casa noua Cum arata camera fiului lor Iair
Vlăduța Lupău, soțul și fiul ei s-au mutat într-o vilă. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vladuta Lupău și soțul ei, Adi Rus, și-au terminat casa pe care au construit-o de la zero. Cei doi, împreună cu fiul lor, Iair, s-au mutat într-o vilă grandioasă.

Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au mutat în casă nouă. Cum și-a construit artista locuința

Cântăreața a precizat că noua sa locuință are tot ce își dorește, inclusiv o cameră de repetiții sau un dressing, unde ea are spațiu suficient pentru toate hainele.

ADVERTISEMENT

Însă, dintre toate spațiile din casă, cea mai frumoasă cameră este a lui Iair, după cum spune chiar solista. Ea a contribuit la tot designul, compus din norișori și ursuleți.

Camera lui Iair
O parte din camera lui Iair apare în noul clip al solistei. Sursa foto: captura youtube

 

”Daaaa, e cea mai frumoasă cameră din toată casa! Mi-am dorit să fie cu norișori și ursuleți! Așa am și făcut-o.

ADVERTISEMENT

La designul camerei am contribuit eu 100%, chiar dacă în restul casei am avut designer. Aici mi-am pus eu toate ideile și plăcerile”, a mărturisit Vlăduța Lupău pentru revista Viva!

Vlăduța Lupău și Adi Rus își adorm fiul în pat cu ei

Totuși, chiar dacă Iair are propriul dormitor, Vlăduța Lupău a mai precizat că îl ține de cele mai multe ori lângă ea și Adi Rus, fiind foarte mic, dar mai ales pentru că le place.

ADVERTISEMENT

”Doarme în cameră cu noi, chiar în pat cu noi de multe ori, pentru că așa ne place! Dar în unele nopți de peste weekend, când eu sunt efectiv epuizată, atunci îl mutăm, ca să pot să mă odihnesc și eu.

Vine doar de cele două ori pe noapte când trebuie să mănânce, iar în acele momente, dorm și eu, și el mâncând”, a mai spus Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară pe data de 8 septembrie. Ulterior, pe data de 27 septembrie a organizat un botez cu aproape 700 de invitați.

Pentru petrecere, artista a ales un decor cu multe flori, stand-uri cu mâncare și băuturi fine. Pentru toate acestea, inclusiv și muzica, Vlăduța Lupău ar fi investit 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT