Life

Vlăduța Lupău, surpriză de proporții în vacanță. Ce a pus la cale alături de soțul ei

13.03.2021 | 17:53
Vladuta Lupau surpriza de proportii in vacanta Ce a pus la cale alaturi de sotul ei
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a plecat de curând într-o vacanță cât se poate de inedită, alături de Adi Rus, soțul ei. La doar câteva zile de când a împlinit vârsta de 30 de ani, solista de muzică populară a anunțat că a ales să apeleze la o astfel de escapadă binemeritată.

Considerată un adevărat fenomen muzical, cu o prezență impresionantă în mediul online, artista a decis să le arate tuturor și prin ce momente inedite a trecut când se afla departe de România.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău i-a surprins pe prietenii ei virtuali, după ce de curând cea mai nouă piesă pe care a lansat-o pe YouTube s-a situat pe primul loc în topuri. Se pare că în acest mod artista și-a îndeplinit și cel mai mare vis, acela de-a ocupa o poziție fruntașă în clasamentul muzical.

Vlăduța Lupău a pus la cale o cerere inedită în căsătorie, chiar în vacanța din Mexic

Aflată alături de soțul ei, Adi Rus, într-o vacanță pe cinste în Tulum, Mexic, vedeta de muzică populară le-a arătat fanilor cu ce activități inedite s-a preocupat.

ADVERTISEMENT

Vlăduța a fost foarte matinală în acest weekend, când a mers pe plajă pentru a surprinde un moment foarte inedit. Solista a decis să ajute la punerea la cale a unei cereri în căsătorie. În plus, protagoniștii acestei povești de iubire au fost chiar prietenii cu care cei doi soți sunt plecați în vacanța din Mexic.

Artista originară din Maramureș le-a arătat tuturor, prin intermediul unor filmulețe postate pe YouTube, cum s-a desfășurat acest eveniment magic pentru cuplul proaspăt logodit. Prietena ei a spus un “Da” hotărât, după care și-a etalat inelul primit în fața camerei.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău, surpriză de proporții în vacanță. Ce a pus la cale alături de soțul ei
Vlăduța Lupău le-a arătat tuturor că a pus la cale o cerere în casătorie (sursă foto: Instagram)

Mai mult, viitorul mire pare să fie chiar fratele jucătorului de fotbal Adi Rus. Ceea ce înseamnă că blondina din imagini este nimeni alta decât viitoarea cumnată a Vlăduței, pentru care aceasta s-a bucurat foarte tare că a fost cerută de soție. Cele două par să aibă o relație foarte specială, fiind apropiate.

Pentru momentul cât se poate de inedit a fost pregătit și un mesaj pe plaja din Mexic, iar artista a făcut și mai multe mărturisiri inedite când a filmat totul. Imaginile au ajuns foarte repede și pe contul oficial de Instagramdeținut de Vlăduța și au surprins.

ADVERTISEMENT

“Cora, acest mesaj este pentru tine, nu știi ce te așteaptă. Ia uite ce ți-am pregătit, trebuie să zici, un singur răspuns.”, a mărturisit Vlăduța Lupău în filmulețele postate sâmbătă. Ulterior a venit și confirmarea că tânăra a acceptat cererea din partea lui Ionuț Rus, iar artista a fost și ea în culmea fericirii.

ADVERTISEMENT