Life

Vlăduța Lupău, surpriză de proporții la doi ani de la cununia cu Adrian Rus. Ce i-a cumpărat sportivul

Vlăduța Lupău a fost luată prin surprindere de partenerul ei de viață, jucătorul de fotbal Adrian Rus, care a realizat un moment inedit cu o ocazie specială.
07.10.2021 | 16:32
Vladuta Lupau surpriza de proportii la doi ani de la cununia cu Adrian Rus Ce ia cumparat sportivul
Vlăduța Lupău, surpriză de proporții la doi ani de la cununia cu Adrian Rus. Ce i-a cumpărat sportivul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului ei soț, la doi ani de când au făcut cununia civilă. Sportivul a marcat aniversarea foarte frumos.

Adrian Rus a cumpărat un buchet imens de trandafiri roșii pentru artistă, însă adevărata surpriză nu a fost aceasta, ci una care costă câteva sute de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Solista a primit un bolid de lux din partea soțul ei, care are numai cuvinte de laudă pentru vedetă. Asta a făcut și acum când și-a arătat toată dragostea pe care o are pentru Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău, luată prin surprindere. Ce surpriză i-a pregătit soțul ei, Adrian Rus

„O Dumnezeule, ce-i asta? Ce-i asta”, a spus Vlăduța Lupău când a văzut cadoul impresionant cumpărat de jucătorul de fotbal numai și numai pentru ea.

ADVERTISEMENT

Este vorba de un autoturism 4×4, care se ridică la o sumă frumușică. Mașina de culoare roșie a dat-o imediat pe spate pe solistă care s-a grăbit să o vadă mai de aproape.

Vlăduța Lupău a lăsat florile pe capota mașinii și s-a urcat la volan, unde a rămas plăcut impresionată de dotările autoturismului.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

„În curând împlinim doi ani de căsătorie, dar azi am primit cel mai tare cadou din viața mea. Încă sunt în stare de șoc. 

Nu, nu sunt gravidă. Vreau să vă zic că sunt super super fericită”, le-a spus artista de muzică populară fanilor din mediul virtual, cărora le-a arătat despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Când face Vlăduța Lupău cununia religioasă. Ce a decis

Vedeta și partenerul ei de viață împlinesc pe 12 noiembrie 2 ani de când s-au cununat civil, într-un decor de poveste, în pădure. Din păcate, ceremonia religioasă a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri.

Ne dorim să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri.

Cum să mă distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a spus în urmă cu ceva vreme vedeta, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT