Life

Vlăduța Lupău, surpriză de proporții pentru fani! În ce emisiune de mare succes o vor putea vedea

Vlăduța Lupău le-a pregătit o surpriză uriașă fanilor! Cântăreața de muzică de petrecere a filmat pentru unul din cele mai iubite show-uri tv.
21.07.2021 | 11:22
Vladuta Lupau surpriza de proportii pentru fani In ce emisiune de mare succes o vor putea vedea
Vlăduța Lupău, cântăreață de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău nu încetează să îi surprindă pe cei care o admiră! Vedeta are tot mai multe apariții televizate, iar de curând a filmat pentru unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din România.

Artista originară din județul Sălaj se bucură de succes din punct de vedere muzical. Faima ei este din ce în ce mai mare, dincolo de muzică însă. Multe producții de televiziune au început să o coopteze în tot felul de proiecte.

ADVERTISEMENT

Tânăra a postat pe contul ei de Instagram, la secțiunea Story cea mai recentă realizare în televiziune. Vlăduța a filmat pentru un cunoscut show de la Antena 1.

Vlăduța Lupău, pe scena iUmor

Folclorista a ajuns pe platoul de la iUmor. Sălăjeanca a publicat o fotografie împreună cu doi dintre jurații emisiunii de divertisment.

ADVERTISEMENT

Lupău apare zâmbitoare alături de Mihai Bendeac și Delia Matache. Nu a dat foarte multe detalii despre ce a făcut acolo, dar cu siguranță că a pregătit un moment special care va ajunge la public.

Înainte să dezvăluie unde a fost la filmări, Vlăduța i-a întrebat pe fanii ei pentru ce emisiune cred că aceasta a început să înregistreze.

ADVERTISEMENT

Vlăduța a apărut extrem de zâmbitoare, încântată că a avut ocazia să îi cunoască mai bine pe cei doi jurați de la iUmor. S-a remarcat prin naturalețea ei, iar outfit-ul pe care l-a adoptat a atras privirile tuturor.

Cântăreața a purtat o rochie superbă, albastră, cu tot felul de desene. „Cu treabă, scuze”, este mesajul scurt și cuprinzător pe care l-a scris Vlăduța la fotografia cu Delia și Mihai.

ADVERTISEMENT
vlăduța lupău
Vlăduța Lupău a ajuns la iUmor. Foto Instagram

Vedeta a dat din nou lovitura pe plan muzical

Pe lângă aparițiile televizate tot mai dese (aceasta a fost recent invitată și la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță), artista se poate lăuda cel mai bine cu proiectele sale muzicale.

În urmă cu 4 zile, aceasta a lansat un colaj muzical. Videoclipul este urmărit deja de peste 700.000 de persoane pe Youtube.

Vlăduța a ales foarte bine melodiile pe care le-a inclus în colajul ei,. Cântăreața speră să facă furori cu piesele alese pentru colaj la petrecerile din România.

Printre cele mai cunoscute melodii ale interpretei de muzică de petrecere se numără „O fată hoinară”, „Frumoase-s româncele” și „Seara asta facem show”.

Piesele sale sunt nelipsite de la cele mai importante evenimente din viețile românilor fie că vorbim despre botezuri, nunți sau zile onomastice.

 

ADVERTISEMENT