Life

Vlăduța Lupău, surpriză mare din partea lui Klaus Iohannis. Ce s-a întâmplat când s-au intersectat în trafic

09.02.2021 | 18:35
Vladuta Lupau surpriza mare din partea lui Klaus Iohannis Ce sa intamplat cand sau intersectat in trafic
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a avut parte de o surpriză de proporții atunci când președintele României, Klaus Iohannis, a trecut cu mașina pe lângă ea, în timp ce se aflau în trafic. Cântăreața le-a povestit fanilor despre acest moment unic. 

Aflată în mașină pentru a merge la filmarea unui nou videoclip pentru piesa ei, Vlăduța Lupău a avut ocazia de a-l vedea personal pe Klaus Iohannis, care mergea în aceeași direcție cu interpreta de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Artista este mereu activă pe rețelele de socializare și nu trece niciun moment important din viața ei fără să-l împătășească și cu fanii, așa cum a făcut și de această dată.

Vlăduța Lupău, surpriză mare din partea lui Klaus Iohannis. Ce s-a întâmplat când s-au intersectat în trafic

Ziua de astăzi a fost plină de surprize pentru Vlăduța Lupău, care a avut ocazia de a-l vedea, în carne și oase, pe Klaus Iohannis. Cântăreața se afla în mașină, alături de partenerul ei de viață, Adi Rus, mergând spre locația unde urma să-și filmeze următorul videoclip.

ADVERTISEMENT

Nu mică i-a fost mirarea atunci când, brusc, traficul infernal din Capitală s-a eliberat, ca și cum Universul a ținut cu ea, să nu întârzie la filmări. Cel căruia îi datorează acest lucru este președintele României, Klaus Iohannis, care a trecut cu mașina pe lângă ea, deplasându-se în aceeași direcție.

„Suntem foarte surprinși că a trecut domnul președinte în fața noastră și s-a eliberat traficul. Dar eu îi tot spun lui Adi că totuși cred că pentru mine s-a eliberat traficul, știind că mă grăbesc la videoclip”, a povestit vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău l-a văzut pe Klaus Iohannis în trafic. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău pleacă în vacanță

Vlăduța Lupău este pregătită de vacanță, după cum a anunțat recent pe rețelele de socializare. Interăreta de muzică populară a ales o destinație exotică, la fel ca majoritatea vedetelor care au fost în concediu încă de la începutul anului.

„Luni plecăm la București, mai am să filmez clipul la piesa «Bate vântul» și după aceea aceste bagaje sunt pregătite să părăsească România. Așa că, mă apuc de făcut bagaje”, a anunțat vedeta pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a pregătit mai multe costume de baie pentru vacanță, semn că urmează să plece într-un loc unde Soarele este întotdeauna pe cer și unde poate face plajă în voie.

ADVERTISEMENT