ADVERTISEMENT
Life

Vlăduța Lupău, surpriză mare din partea lui Klaus Iohannis. Ce s-a întâmplat când s-au intersectat în trafic

Autor: Andreea Stanaringa | 09.02.2021 | 18:35
Vlăduța Lupău, surpriză mare din partea lui Klaus Iohannis. Ce s-a întâmplat când s-au intersectat în trafic
Vlăduța Lupău, surpriză mare din partea lui Klaus Iohannis. Ce s-a întâmplat când s-au intersectat în trafic. Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău a avut parte de o surpriză de proporții atunci când președintele României, Klaus Iohannis, a trecut cu mașina pe lângă ea, în timp ce se aflau în trafic. Cântăreața le-a povestit fanilor despre acest moment unic. 

ADVERTISEMENT

Aflată în mașină pentru a merge la filmarea unui nou videoclip pentru piesa ei, Vlăduța Lupău a avut ocazia de a-l vedea personal pe Klaus Iohannis, care mergea în aceeași direcție cu interpreta de muzică populară.

Artista este mereu activă pe rețelele de socializare și nu trece niciun moment important din viața ei fără să-l împătășească și cu fanii, așa cum a făcut și de această dată.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, surpriză mare din partea lui Klaus Iohannis. Ce s-a întâmplat când s-au intersectat în trafic

Ziua de astăzi a fost plină de surprize pentru Vlăduța Lupău, care a avut ocazia de a-l vedea, în carne și oase, pe Klaus Iohannis. Cântăreața se afla în mașină, alături de partenerul ei de viață, Adi Rus, mergând spre locația unde urma să-și filmeze următorul videoclip.

Nu mică i-a fost mirarea atunci când, brusc, traficul infernal din Capitală s-a eliberat, ca și cum Universul a ținut cu ea, să nu întârzie la filmări. Cel căruia îi datorează acest lucru este președintele României, Klaus Iohannis, care a trecut cu mașina pe lângă ea, deplasându-se în aceeași direcție.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte surprinși că a trecut domnul președinte în fața noastră și s-a eliberat traficul. Dar eu îi tot spun lui Adi că totuși cred că pentru mine s-a eliberat traficul, știind că mă grăbesc la videoclip”, a povestit vedeta pe Instagram.

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău l-a văzut pe Klaus Iohannis în trafic. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Vlăduța Lupău pleacă în vacanță

Vlăduța Lupău este pregătită de vacanță, după cum a anunțat recent pe rețelele de socializare. Interăreta de muzică populară a ales o destinație exotică, la fel ca majoritatea vedetelor care au fost în concediu încă de la începutul anului.

ADVERTISEMENT

„Luni plecăm la București, mai am să filmez clipul la piesa «Bate vântul» și după aceea aceste bagaje sunt pregătite să părăsească România. Așa că, mă apuc de făcut bagaje”, a anunțat vedeta pe InstaStory.

Cântăreața a pregătit mai multe costume de baie pentru vacanță, semn că urmează să plece într-un loc unde Soarele este întotdeauna pe cer și unde poate face plajă în voie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!