ADVERTISEMENT
Life

Vlăduța Lupău, surpriză mare pentru fani. Ce a anunțat cântăreața de muzică populară

Autor: Andreea Stanaringa | 14.11.2020 | 14:55
Vlăduța Lupău, surpriză mare pentru fani. Ce a anunțat cântăreața de muzică populară
Cum arăta Vlăduța Lupău în copilărie. Imaginea care a făcut furori în online. Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău le pregătește fanilor o mare surpriză, iar anunțul a fost făcut pe contul ei oficial de Instagram. Cântăreața de muzică populară s-a gândit să le ofere cadouri celor care o apreciază și a organizat un giveaway în colaborare cu un make-up artist. 

ADVERTISEMENT

Fetele și femeile care o urmăresc pe frumoasa cântăreață au parte de o surpriză de proporții. Acestea au șansa de a câștiga produse cosmetice profesionale, iar singurul lucru de care au nevoie pentru a participa este un cont de Instagram.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe din România și are grijă să-și țină fanii la curent în legătură cu evenimentele din viața ei de zi cu zi. De data aceasta, interpreta este pusă pe cadouri, mai ales că se apropie sărbătorile.

Vlăduța Lupău, surpriză mare pentru fani

Fanii Vlăduței Lupău au motive de bucurie, și asta pentru că giveaway-ul pe care îl organizează li se adresează și băieților, nu doar fetelor. Fanii de sex masculin pot participa la concurs, însă premiul câștigat constă în produse cosmetice pentru femei, aceștia având șansa de a le impresiona pe mame, iubite sau soții.

ADVERTISEMENT

Din păcate, o singură persoană are șansa să câștige marele premiu, însă pașii de participare nu sunt deloc complica’i. Tot ce trebuie să faci este să urmărești contul Vlăduței și al make-up artistului care colaborează cu ea, după care să etichetezi trei prieteni într-o postare.

“Bună dimineața! Astăzi o să aveți o mare, mare surpriză la mine pe story, la mine pe feed, pentru că o să facem un giveaway împreună cu Georgi (n.r. make-up artist). Și pentru fete, în special, dar și pentru băieți, pentru că urmează Moș Nicolae și alte zile în care trebuie să faceți cadouri.

O să facem un super, super giveaway! Și, ca să vă dau un indiciu despre concursul pe care o să-l postez astăzi și despre premiul pe care o să-l câștigați, fetelor, vreau să vă spun că voi o să fiți foarte încântate.

ADVERTISEMENT

Și, ca să îi provoc și pe băieți să participe la acest giveaway, să știți că fetele – iubitele, prietenele, soțiile voastre, poate mamele voastre – s-ar bucura de premiu, pentru că atunci când aduci o schimbare la tine, la chipul tău, ești foarte happy.”, a spus Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău, surpriză pentru fani
Vlăduța Lupău, surpriză pentru fani. Sursa foto: Instagram

 

Vlăduța Lupău are grijă să arate bine întotdeauna și acum vrea să-i ofere unei femei șansa de a-și realiza un machiaj profesional. De altfel, cântăreața de muzică populară este foarte apropiată de fanii ei, pe care îi ține la curent cu tot ce face prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT

Artista a fost diagnosticată cu COVID-19 la sfârșitul lunii octombrie, însă a avut simptome ușoare și a rămas în izolare la domiciliu. Starea ei de sănătate este una bună la momentul actual și a reluat tote activitățile pe care le-a suspendat din cauza virusului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!