Life

Vlăduța Lupău, umilită de fani pentru ce postează din vacanța de lux: “Nu degeaba s-a râs de tine…”

Vlăduța Lupău s-a confruntat cu un mesaj foarte critic al unei fane, după ce a postat că ascultă colinde din vacanța sa de lux din Seychelles. Iată ce răspuns i-a dat vedeta!
21.11.2021 | 21:36
Vladuta Lupau umilita de fani pentru ce posteaza din vacanta de lux Nu degeaba sa ras de tine
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a fost apostrofată de fani deoarece aceasta postează niște lucruri cu care ei nu sunt de acord din vacanța ei.

Astfel, după ce artista a postat o imagine în care arată că se află în Seychelles, cu marea și valurile care se sparg, alături de niște colinde, o fană a reacționat imediat.

ADVERTISEMENT

Admiratoarea a criticat-o pe artistă pentru că ascultă colindele în timp ce se afla în vacanța de lux și chiar a spus că nimeni nu ar trebui să facă acest lucru, deoarece aceste cântece trebuie ascultate într-o anumită manieră.

Vlăduța Lupău, acuzată că își bate joc de colinde

Mai mult decât atât, fană respectivă a acuzat-o pe Vlăduța Lupău că își bate joc de sărbători și de aceste cântece sfinte.

ADVERTISEMENT

„Batjocură curată dacă ție imaginea asta îți transmite sărbătorile creștine în suflet și sfântul post, atunci lumea s-a stricat de cap de-a dreptul.

Nu degeaba s-a râs de tine la iUmor cu a ta colindă în luna iulie. Ținându-te de proastă neștiind că nu se va difuza de Crăciun”, i-a scris persoana respectivă cântăreței.

ADVERTISEMENT

Răspunsul cântăreței a fost unul pe măsură, deoarece ea s-a apărat și a acuzat-o pe acea fană că nu este deloc în spiritul sărbătorilor și aceste critici pe care i le-a adus arată că este o persoană rea.

De asemenea, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram întregul său răspuns, pentru a le arăta fanilor că se confruntă și cu persoane nemulțumite, dar și pentru a lămuri acea situație cu colindele ascultate în vacanța de lux.

ADVERTISEMENT

„Cât de frustrată ești! Hai te pup”, i-a răspuns Vlăduța Lupău admiratoarei respective.

Ce a răspuns Vlăduța Lupău după aceste acuzații

Vlăduța Lupău a postat chiar și un mesaj pe stories, pentru a lămuri întreaga situație.

„Fain! Răutatea din unii! Iubesc colindele și mi se pare oportun să le ascundă oriunde lumea asta, în sfântul post.

Răutatea acestei doamne nu are ce căuta în sfântul post… Nu faptul că eu ascult colinde într-un alt loc decât în zăpadă sau la un șemineu”, a fost răspunsul pe care l-a scris vedeta pe Instastory.

Tot pe rețelele de socializare a povestit artista și despre o întâmplare potențial periculoasă din vacanța ei, atunci când sub apă, lângă ea, se afla o pisică de mare.

„Frumusețile pământului și oceanului. Apropo nu eu eram în pericol, ci telefonul”, a scris Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT