Life

Vlăduța Lupău urmărește doi fotbaliști cunoscuți pe Instagram. Despre cine e vorba

09.09.2020 | 14:14
Vladuta Lupau urmareste doi fotbalisti cunoscuti pe Instagram Despre cine e vorba
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și portarul de la CFR Cluj Adrian Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, cântăreața de muzică populară fiind în culmea fericirii de când s-a căsătorit civil cu acesta, ceremonia având loc într-un cadru de poveste, într-o pădure, la finalul anului trecut.

Frumoasa artistă nu a făcut prea multe dezvăluiri despre pasiunea soțului ei și nici nu se cunosc amănunte referitoare la faptul dacă ei îi place sau nu fotbalul. Cert este că, în afară de soțul ei, vedeta urmărește pe rețelele de socializare doi fotbaliști de renume internațional.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Cristiano Ronaldo, fotbalistul de origine portugheză care evoluează la clubul Juventus Torino, dar și la echipa națională de fotbal a țării sale natale. Pe numele real, Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, sportivul în vârstă de 35 de ani este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor.

Vlăduța Lupău, la curent cu informațiile despre doi fotbaliști cunoscuți

Cel de-al doilea fotbalist urmărit pe Instagram de Vlăduța Lupău este nimeni altul decât celebrul Neymar, pe numele din buletin Neymar da Silva Santos Júnior. Sportivul este născut în Brazilia și evoluează pe postul de atacant la clubul Paris Saint-Germain FC, cât și la echipa națională de fotbal a țării sale de origine.

ADVERTISEMENT

Dragostea este atât de mare între Vlăduța Lupău și Adrian Rus încât acesta și-a tatuat chipul femeii iubite pe corp. Sportivul a ales brațul drept pentru a se tatua în numele dragostei pe care i-o poartă cântăreței de muzică populară în vârstă de 29 de ani.

Fotografia cu tatuajul a fost făcută publică chiar de artistă, cei doi urmând să facă cununia religioasă anul acesta pe 30 aprilie. Din păcate, pandemia de coronavirus le-a stricat planurile de nuntă, însă fericirea lor nu s-a risipit pentru că în acte sunt soț și soție din noiembrie 2019.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și Adrian Rus, declarații de dragoste în online

„Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu i-aș mulțumi că mi te-a dat! Soția mea perfectă, te iubesc!”, a fost mesajul postat de fotbalistul Adrian Rus, în ziua în care și-a unit destinul cu aleasa inimii sale, relatează sportulsalajean.ro.

„Din 12 Noiembrie pentru o viață întreagă! …la bine și la greu..”, a scris la rândul ei proaspăta mireasă, Vlăduța Lupău, pe una dintre paginile sale de socializare.

ADVERTISEMENT