Life

Vlăduța Lupău a plecat într-o vacanță de lux, în plină pandemie. Destinația aleasă de vedetă. Foto

Vlăduța Lupău și soțul ei au plecat într-o destinație de vacanță de lux, în plină pandemie.
18.05.2021 | 23:29
Vladuta Lupau a plecat intro vacanta de lux in plina pandemie Destinatia aleasa de vedeta Foto
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și soțul ei au părăsit plaiurile mioritice pentru o destinație exotică. Cei doi nu au mai ținut cont de pandemie și au decis să se relaxeze în Dubai.

Vedeta și jumătatea sa au decis să părăsească țara pentru o vacanță în unul dintre cele mai iubite locuri de relaxare pentru români, unde să scape de stres și să se bucure unul de prezența celuilalt.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, lux în pandemie. Cântăreața și soțul ei se distrează în Dubai

Artista de muzică populară a plecat din țară alături de soțul ei, fotbalistul Adrian Rus. Aceștia au ajuns în Dubai, unde este cald și pot face plajă. Vedeta își ține la curent fanii cu tot ceea ce face.

Tocmai de aceea, ea a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare pentru a le arăta urmăritorilor ei cum își petrece vacanța. De asemenea, ea le-a arătat acestora și niște ținute pe care le-a ales special pentru aceasta.

ADVERTISEMENT

Până acum, s-a dovedit a fi o călătorie de bun augur, pentru că Vlăduța Lupău a făcut turul magazinelor de lux din Dubai și a reușit să găsească niște lucruri pe gustul ei.

Vlăduța Lupău în Dubai
Vlăduța Lupău în Dubai. Sursa foto: Instagram

Mai mult decât atât, artista a găsit niște pantofi cu toc despre care a spus că sunt perfecți pentru nunta cu Adrian Rus. Aceasta a probat două perechi și le-a scris fanilor că cel mai probabil aceia vor fi aleșii pentru nuntă.

ADVERTISEMENT

Totuși, ea nu a dat toate detaliile, pentru că nu a spus pe care dintre cele două perechi a ales-o.

Vlăduța Lupău și-a amânat nunta din cauza pandemiei

Dacă în privința planurilor de călătorie pandemia nu le-a făcut probleme, iată că nu la fel de bine au stat lucrurile în ceea ce privește căsătoria lor, căci le-au cam fost stricate socotelile.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, aveau în plan să se căsătorească în aprilie 2020, dar au fost nevoiți să amâne nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

Aceștia doreau o nuntă mare, cu cel puțin 500 de oameni, iar reglementările guvernamentale de la acea vreme permiteau astfel de evenimente cu doar opt invitați, așa că au renunțat la ea.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică”, spunea Vlăduța Lupău.

„Trebuia să fie o super petrecere. Îi așteptam pe prietenii noștri. Toate erau pregătite, dar nu am fost să probez rochiile. Au rămas în plop toate”, a mai declarat cântăreața.

ADVERTISEMENT
Tags: