Life

Vlăduța Lupău, vizită la medicul estetician. Care sunt imperfecțiunile de care a dorit să scape

12.01.2021 | 14:08
Vladuta Lupau vizita la medicul estetician Care sunt imperfectiunile de care a dorit sa scape
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a dat o fugă la cabinetul medicului estetician. Îndrăgita solistă de muzică populară a dorit să scape de imperfecțiunile pe care le avea.

Deși este înzestrată de la mama natură cu un chip frumos, cântăreața era nemulțumită de apariția unor mici riduri. Nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut o vizită la o clinică de înfrumusețare estetică.

ADVERTISEMENT

Artista le-a povestit fanilor planurile pe care le are pe contul de Instagram, acolo unde este foarte activă. Vedeta își anunță urmăritorii de pe rețelele de socializare cu privire la toate întâmplările din viața ei.

Vlăduța Lupău, vizită la medicul estetician. Care sunt imperfecțiunile de care a dorit să scape

„Ia vedeți voi aceaste riduri, o să dispară azi, pentru că mă duc să mi le aranjez! Au trecut 7-8 luni și deja se vede iar, dar se rezolvă”, a scris solista alături de două fotografii în care le și arăta fanilor zonele în care au apărut respectivele probleme, scrie Cancan.

ADVERTISEMENT

Ulterior, îndrăgita interpretă de muzică populară a distribuit și o filmare din momentul în care a ajuns la cabinetul esteticianului și putem observa cum deja îi este pregătită o seringă.

Vladuța Lupău, vizită la medicul estetician Sursa foto: InstaStory
Vladuța Lupău, vizită la medicul estetician
Sursa foto: InstaStory

Artista descrie produsul care urmează să i se administreze drept „magia cu care scapi de riduri pentru o anumită perioadă!” și adaugă că „depinde foarte mult de ‘starea naturală’”.

ADVERTISEMENT

Soția lui Adi Rus a absentat câteva zile, după petrecerea de Anul Nou, din mediul online, lucru care a dus la îngrijorarea fanilor cu privire la motivul pentru care întârzie să distribuie informații despre ultimele sale activități.

Se pare că vedeta și-a reluat obiceiurile cu care își învătase urmăritorii și continuă să îi informeze pe internauți despre noutățile de care are parte. Prima postare de la revenire o are în prim plan pe nepoțica acesteia.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a împărtășit cu cei ce îi urmăresc activitatea o serie de fotografii realizate cu ocazia împlinirii primului anișor de către fiica fratelui artistei, copila care îi este și fină și îi poartă numele. De asemenea, ea a marcat evenimentul printr-un mesaj emoționant transmis nepoatei sale, Ayana Vlăduța.

ADVERTISEMENT