Life

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei, în ziua în care a împlinit 31 de ani: „Mi-a dat niște papuci”

Vlăduța Lupău a vorbit despre cel mai nou proiect muzical și a dezvăluit ce cadou i-a oferit soțul său, Adi Rus, în ziua în care a împlinit 31 de ani.
10.03.2022 | 17:57
Ce cadou a primit Vladuta Lupau de la sotul ei in ziua in care a implinit 31 de ani Mia dat niste papuci
Vlăduța Lupău a mărturisit ce cadou a primit de la Adi Rus. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a împlinit 31 de ani pe 8 martie și, așa cum și-a obișnuit fanii, a lansat o melodie nouă chiar de ziua ei. Artista a fost invitată în emisiunea „La Măruță” pentru a vorbi despre proiectul muzical, iar soacra și-a dorit să o însoțească.

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul său

Îndrăgita cântăreață a lansat melodia „Cum e omul e și o floare”. Inițial, avea pregătită o altă piesă, însă a considerat că versurile sunt prea vesele pentru situația actuală a lumii.

ADVERTISEMENT

A fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre acest subiect, iar mama soțului său și-a dorit să o însoțească. Femeia nu a vrut, totuși, să apară în fața camerelor de filmat, așa că a așteptat-o în culise pe Vlăduța Lupău.

„A vrut să vadă cum e aici la tine la platou și am zis că o iau cu mine, bineînțeles. Ea e prietena mea.”, a spus cântăreața.

ADVERTISEMENT

Noua melodie a Vlăduței Lupău nu este pe placul soacrei ei. Femeia consideră că piesa are un mesaj trist și că alte piese ale artistei sunt mai frumoase.

„Nu vă zic ce a zis ea. Pot să le zic? Adi a zis ‘Mi se pare cea mai tare piesă a ta’. Mi-a zis dimineață, când a văzut clipul, că nu i-am arătat înainte. Și mama soacră a zis ‘Mă, mie mi se pare tristă. Nu e una din piesele care-mi place de la tine’.”, a dezvăluit Vlăduța Lupău. 

ADVERTISEMENT

„Mi-a dat niște papuci”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adi Rus (@adiiirus)

Dacă în anii trecuți Adi Rus îi făcea cadouri extravagante, de data aceasta bărbatul i-a oferit soției lui o pereche de încălțări.

„Anul ăsta mi-a dat niște papuci. Nu sunt cu diamante, sunt cu niște căpșuni pe ei. Nu e ca și cum mi-a dat papucii, mi-a dat niște papuci.”, a spus artista.

ADVERTISEMENT

La filmarea videoclipului melodiei „Cum e omul e și o floare” a participat întreaga familie a soțului cântăreței. Au ajutat-o bunicul bărbatului, în vârstă de 86 de ani, precum și fratele acestuia și iubita lui.

ADVERTISEMENT