News

Vlogger român din Anglia a decedat la doar 17 ani

Alex Dragomir, un vlogger român în vârstă de 17 ani, elev al unei școli din Birmingham, a decedat.
11.06.2021 | 22:42
Vlogger roman din Anglia a decedat la doar 17 ani
Vlogger român de 17 ani din Anglia a decedat la doar 17 ani foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Alex Dragomir a murit vineri, din cauza unor probleme la inimă, la doar 17 ani. Românul locuia în Anglia și era înscris la o școală din Birmingham.

Băiatul a murit după mai mult de șapte ore pe masa de operație. Sora și mama tânărului au deschis o pagină pentru a strânge donații, sperând că starea lui se va îmbunătăți. Din păcate, acestea au fost nevoite să anunțe tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT

Un vlogger român de doar 17 ani stabilit în Anglia a decedat

Era cunoscut în mediul online drept Sir Kipsta, având peste 17.000 de urmăritori pe Youtube și peste 19.000 pe Twitter, fanii știind despre el, printre altele, că este un fan înfocat al lui Manchester United.

În urmă cu ceva timp băiatul a început să acuze probleme la nivelul inimii. Acesta și-a petrecut ultimele zile în spital, creând conținut constant despre această experiență.

ADVERTISEMENT

Cu câteva ore înainte de a intra în operație, Alex le-a transmis urmăritorilor un mesaj, cel care avea să fie ultimul al acestuia:

“Mă pregătesc pentru o operație care mi-ar putea salva viața. Dacă totuși nu reușește, atunci a fost o plăcere, oameni buni. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine!”, a fost mesajul postat de Dragomir.

ADVERTISEMENT

“Bună, după cum probatil știți, fratele meu a decedat astăzi, a avut o operație foarte grea care a durat șapte ore, dar inimia lui nu a mai putut să reziste, a fost prea slăbită pentru a rezista. Raiul a câștigat un alt inger, el a fost stânca mea, totul pentru mine”, a fost mesajul postat de sora lui Alex pe Twitter.

După o săptămână pe care am crezut-o că este una de progres în spital, am fost lovit de niște vești foarte greu de suportat pentru un om de 17 ani.

ADVERTISEMENT

Am fost examinat și mutat urgent pe o listă de transplant de inimă, așadar, voi sta în spital până ce procedura se va întâmpla”, a fost mesajul postat de Alex în urmă cu câteva zile pe contul de Twitter.

“Sunt la nivelul cel mai slab din cât am fost din punct de vedere mental, neștiind cum să percep totul. Totul părea că merge bine, dar ar acum mi-au dat prea mult, am avut un tub de alimentare în mine pentru că nu sunt considerat destul de în formă pentru operație”, a postat Alex acum câteva zile pe Twitter.

ADVERTISEMENT
Tags: