Life

Vloggerița Mimi, aproape dezbrăcată în apele mării. Nici ea nu a respectat distanțarea socială în cazul coronavirus – Video

16.07.2020 | 17:48
Vloggerita Mimi aproape dezbracata in apele marii Nici ea nu a respectat distantarea sociala in cazul coronavirus  Video
Vloggerita Mimi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlogerița Mimi nu ține cont de restricții și se întâlnește cu toată lumea, peste tot. Dacă zilele trecute a filmat câteva clipuri cu Emil Rengle, acum, vedeta se află la mare, împreună cu mai mulți prieteni, însă nu sunt foarte distanțați unii de altii.

Tânăra, care este intens urmărită pe Youtube, Tik Tok și Instagram, a pozat chiar și îndrăzneț. Ea apare în timp ce iese din mare, într-o rochie transparentă din in, cu vedere la sâni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mimi are și câteva clipuri în care apare cu prietenii ei într-o terasă de pe litoral, unde oamenii se comportă de parcă nu există coronavirus.

Vloggerița Mimi, într-o rochie transparentă la mare

Vloggerița Mimi apare într-un filmuleț pe Tik Tok, unde are peste 500 de mii de urmăritori, în timp ce iese din apă, într-o rochie prin care i se vîd nurii în toată splendoarea. Deși era conștientă de acest lucru, Mimi a postat video-ul cu care a făcut furori pe internet.

ADVERTISEMENT
@mimimp

Feeling myself 😌 @nympha.clothing #sunset #sea

♬ Tadow – Masego & FKJ

De asemenea, în noul context coronavirus, Mimi nu pare să-i fie frică de contaminare, dar nici nu-și face griji că poate să aibă virusul și să-l transmită mai departe și se întâlnește cu mai mulți oameni alături de care stă foarte aproape.

@mimimp

Am făcut și eu trendul câteva luni mai tarziu… mulțumesc @lorevsn ca ma înveți sa fac TikTok uri @nympha.clothing

♬ Savage Love (Laxed – Siren Beat) – Jawsh 685 & Jason Derulo

Andreea Esca, Alexander Eram, Alexia Eram sau Dorian Popa sunt doar câteva dintre personalitățile publice care nu au ținut cont de restricții și au dat iama la mare, la petreceri pe plajă, unde oamenii s-au distrat ca pe vremuri: adică fără măști și foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Acum, după noile reguli, cetățenii României ar trebui să se protejeze mult, să poarte mască și stea la distanță de cel puțin doi metri unii de alții, însă nu toată lumea ține cont de aceste condiții pentru ca virusul COVID 19 să nu se împrăștie.

@mimimp

Daca nu te-ai certat cu prietena ta pe un băiat, degeaba mai sunteți prietene 🤪 @lorevsn @the_radustefan

♬ original sound – emilycwang

Câștigă 10.000 de euro pe lună din social media

Mimi a devenit celebră pe Youtube după ce a început să povestească viața ei pe internet. Ea are foarte mulți fani care îi urmăresc clipurile. Pentru că e populară în social media, ea face lunar peste 10.000 de euro. Toți banii pe care îi câștiga, tânăra îi investește în aparatură și noi informații de spre digital marketing. Mimi, pe numele ei real Mihaela Pantea, are 20 de ani și un succes foarte mare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT