News

Vloggerul Alexandru Bălan “Colo” a instigat la violarea minorelor. Videoclip şocant: “Să-i dai palme, să o ţii cu capul de pereţi”. Poliţia a deschis anchetă / UPDATE

02.06.2020 | 00:31
Vloggerul Alexandru Balan Colo a instigat la violarea minorelor Videoclip socant Sai dai palme sa o tii cu capul de pereti Politia a deschis ancheta  UPDATE
ADVERTISEMENT

Un cunoscut vlogger român se află în centrul unui scandal monstru iscat pe rețelele de socializare, din cauza afirmațiilor făcute la adresa fetelor minore. Alexandru Bălan, cunoscut publicului larg drept „Colo”, le-a povestit prietenilor săi experiența trăită alături de o tânără care nu împlinise vârsta de 18 ani, după care a vorbit fără menajamente despre modul în care arată elevele din ziua de azi și nu s-a sfiit să i nstige la viol și acte de violență.

UPDATE, 2 iunie, ora 00.30: Alexandru Bălan a postat un video pe canalul său de Youtube în care îşi cere scuze pentru acea postare, despre care spune că a fost făcută cu mult timp în urmă. Iată ce a spus tânărul:

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19.50: Poliţia a deschis anchetă ca urmare a videoclipului:

”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept.”, anunță DGPMB.


Vloggerul „Colo”, videoclip șocant în care instigă la violarea minorelor

Într-un video live postat pe canalul său şi preluat mai apoi pe Facebook de alte conturi, tânărul susține că minora respectivă „era nimfomană“ și că l-a amenințat că îl va reclama la Poliție.

ADVERTISEMENT

Eram atât de îngrozit c-o să mă bage la pușcărie copila aia, că gen n-ai voie să f*** minori“, le-a dezvăluit acesta celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, ca mai apoi să-și facă publice pornirile sexuale față de fetele care nu au împlinit 18 ani.

Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt”, a mai spus vloggerul, fără să-i pese că mulți dintre urmăritori se arătau deranjați de afirmațiile sale și îl acuzau de pedofilie.

ADVERTISEMENT

Plângere penală pe numele lui „Colo”. Până atunci, vloggerul ar putea rămâne fără sponzorizări

„Astăzi am văzut o fată. Nu cred că era clasa a 11-a. A zecea a 11-a. Nu venea de la școală sau ceva, cred. Dar vă spun sincer cred că avea vreo 16 ani. I-am văzut toată p****

Sincer vă spun, mi-a plăcut. Dar aia merită violată. La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă…

ADVERTISEMENT

Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate”, a mai spus Alexandru Bălan, spre indignarea multora dintre cei care urmăreau transmisiunea cu pricina.

În momentul de față nu se ştie dacă autorităţile au primit reclamaţii sau dacă s-au autosesizat în baza afirmațiilor făcute de vloggerul care are peste 850.000 de urmăritori pe canalul propriu. Mai multe persoane de pe reţelele sociale au sesizat, însă, sponsorii de la care tânărul primeşte bani pentru a le face publicitate în mediul online.

În plus, pe „Colo” îl așteaptă și o plângere penală, anunță Alina Dumitru, inițiatoarea acestui demers. „Lucrăm de zor la plângerea penală pe care o vom depune mâine, pentru că astăzi este închis la parchet”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: