Life

Vloggerul BRomania a fost prins drogat și băut la volan. Prima reacție a lui Matei Dima

21.03.2021 | 21:43
Vloggerul BRomania a fost prins drogat si baut la volan Prima reactie a lui Matei Dima
ADVERTISEMENT

Vloggerul Matei Dima, alias BRomania, a fost prins drogat și băut la volan. S-a întâmplat pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.


Update, ora 21:00

Prima reacție a lui Matei Dima

BRomania a spus că nu poate să dezvăluie prea multe lucruri, dorind să lase Poliția să-și facă treaba. El a precizat și că sunt unele lucruri care nu sunt adevărate, dar preferă să le spună personal.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Nu am nimic momentan să zic,” a spus el pentru ObservatorNews.

„Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc”,  adăugat.

ADVERTISEMENT

El a mai precizat și că este important ca oamenii să știe adevărul. Acesta este și motivul pentru care preferă să îi informeze într-un mod „corect”, altul decât răspunzându-i reporterului.


Știre inițială

Matei Dima este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut de la noi din țară, dar și un actor celebru. La vârsta de 18 ani, el a plecat în Statele Unite ale Americii, unde a studiat regie și teatru.

ADVERTISEMENT

BRomania și-a câștigat o bună parte din notorietate după lansarea filmului de comedie „Miami Bici”, unde este producător și protagonist, alături de Codin Maticiuc. Acesta este una dintre cele mai de succes producții din ultimii ani și a avut încasări record.

Vloggerul Matei Dima, alias BRomania, a fost prins drogat și băut la volan

Potrivit Antena 3, cunoscutul vlogger a fost prins băut și drogat la volan. Totul s-a întâmplat în județul Brașov, în stațiunea Râșnov, pe DN1E.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis un dosar penal: „polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

„În fapt, astăzi, 21 martie 2021, în jurul orei 15:30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv”, a transmis Poliția.

„Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, au adăugat.

Matei Dima este unul dintre cele mai populare persoane din mediul online. Artistul are peste un milion de urmăritori atât pe Facebook, cât și pe Instagram. Nici contul de Youtube nu este mai prejos, aproximativ 900.000 de oameni sunt abonați la videoclipurile acestuia.

Într-un interviu din anul 2020, BRomânia povestea că este conștient de influența pe care o are asupra oamenilor. El preciza că încearcă să folosească acest lucru în scopuri bune, în a-i face pe oameni să râdă, a-i face mai buni și mai implicați.

ADVERTISEMENT
Tags: