ADVERTISEMENT
Life

Vloggerul Selly a intrat pe terenul de fotbal pentru băiatul lui Kamara: „N-am putut să spun nu”

Selly a acceptat să joace fotbal în scop caritabil pentru Leon, băiatul lui Kamara, pentru care s-au mobilizat mai multe vedete din România.
Autor: Dan Suta | 27.05.2021 | 12:31
Vloggerul Selly a intrat pe terenul de fotbal pentru băiatul lui Kamara: „N-am putut să spun nu”
Selly, alături de băiatul lui Kamara. Foto: Instagram

Selly a mărturisit că l-a impresionat foarte mult drama băiatului lui Kamara. Chiar dacă nu îl cunoaște bine pe solistul din trupa Alb-Negru, nu a putut să refuze să nu facă un bine.

ADVERTISEMENT

Vloggerul i-a îndemnat pe oameni să îi urmeze exemplul, oferind un scurt interviu de pe terenul de fotbal.

Youtuber-ul a spus că n-a mai jucat fotbal de mult, dar asta nu a fost o problemă pentru el, căci scopul pentru care a intrat pe teren a meritat din plin.

Selly a jucat fotbal pentru băiatul lui Kamara

„E un meci de fotbal foarte drăguț, o inițiativă caritabilă foarte tare. Nu am putut să spun nu unei inițiative de a ne folosi cum putem influența de a face bine băiețelului lui Kamara.

ADVERTISEMENT

Nu ne cunoaștem foarte bine, dar am auzit numai lucruri bune despre Kamara. Am venit aici ca să facem un bine și să îi fie copilului bine, asta e cel mai important”, a mărturisit Selly pentru WowNews.

„Faceți fapte bune pentru că e cel mai important. Orice bine pe care îl faceți se va întoarce”, este îndemnul lui Selly pentru cei care îl iubesc.

Miodrag Belodedici și Răzvan Raț, implicați în campanie

La campionatul Trofeul Artiștilor, un adevărat maraton fotbalistic, nu au apărut doar artiști, ci și sportivi consacrați. Pe teren, la evenimentul de acum câteva zile a dat tot ce a putut legendarul Miodrag Belodedici.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a spus că îl cunoaște pe Kamara de foarte mult timp. Cazul lui Leon l-a impresionat foarte mult și pe Răzvan Raț, o altă prezență surprinzătoare la meci.

Băiețelul cântărețului a fost diagnosticat la scurt timp după naștere cu o formă rară de paralizie cerebrală. Micuțul a trecut prin multe operații dificile până la vârsta de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Kamara are parte de sprijin din partea fostei sale soții, Oana. Chiar dacă nu mai sunt împreună, cei doi sunt uniți când vine vorba despre băiatul lor.

În vara anului trecut, Leon a fost operat în Barcelona, însă tratamentele continuă pentru băiat. În Spania, acesta a fost supus unei intervenții de miotenofasciotomie

ADVERTISEMENT

Această intervenție se realizează în vederea relaxării durerilor mușchilor scheletici apărute în urma sechelelor provocate de leziunile cerebrale.

Pentru ajutorarea lui Leon s-au realizat o serie de campanii umanitare în ultimii ani și de fiecare dată lumea s-a mobilizat pentru băiețelul artistului.

 

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!