Life

Vocea României, episodul 3, sezonul 10. Momentele care i-au uimit pe antrenori

Vocea României, episodul 3, sezonul 10. Luptă între antrenori în căutarea celei mai bune voci în ediția difuzată pe 23 septembrie.
23.09.2022 | 22:49
Vocea Romaniei episodul 3 sezonul 10 Momentele care iau uimit pe antrenori
Antrenorii se luptă pentru cele mai bune voci în noua ediție Vocea României. Sursa foto: Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
23-09-2022
19:45

Andra Botez, interpretare excepțională. Irina Rimes, în genunchi

Andra Botez a venit la Vocea României și cu fetița ei în vârstă de câteva luni. Unii dintre antrenori o cunoșteau deja, nefiind străină de industria muzicală.

Concurenta este vocal coach și a interpretat într-un mod inedit melodia “Spain”, la finalul căreia Irina Rimes a căzut în genunchi.

Tudor Chirilă a fost blocat, dar ceilalți antrenori s-au luptat pentru ca Andra să vină în echipa lor. Vezi AICI ce i-a transmis Irina Rimes.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

23-09-2022
19:30

Marina i-a cucerit pe jurați cu talentul ei. Irina Rimes, din nou blocată

Marina Scalețchi vine din Chișinău și este pasionată de muzică încă din copilărie. Tânăra are 19 ani și nu a mers la facultate de anul trecut, spunând că s-a lăsat dusă de val și a vrut să cunoască lumea, să exploreze viața, iar uneori cântă pe stradă.

Concurenta a interpretat melodia “The Scientist” de la Coldplay, iar jurații au început să se întoarcă spre finalul piesei.

Din păcate, Irina Rimes a fost din nou blocată, de data aceasta de Smiley și Theo Rose. Cântăreața a fost dezamăgită din cauza faptului că nu poate lupta pentru concurentă.

Smiley și Theo Rose au fost aleși de Smaranda pentru a merge mai departe în competiție.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

23-09-2022
18:53

Smaranda Marian, tânăra care a întors toate scaunele

Smaranda Marian, în vârstă de 22 de ani, a făcut senzație pe scena de la Vocea României cu interpretarea melodiei “Location”, cucerindu-i pe jurați și pe spectatori cu vocea ei. Denis Roabeș s-a întors primul, iar ceilalți antrenori i-au urmat.

“În primul rând, bun venit la Vocea României. În al doilea rând, ai avut o prestație impecabilă, tare te-aș vrea în echipa mea.”, i-a spus Irina Rimes.

“Pentru mine ești un personaj extrem de necesar în show-ul ăsta. (…) Voce ca a ta nu există la mine în echipă.”, i-a transmis și Tudor Chirilă concurentei.

În final, Smaranda l-a ales pe Denis Roabeș, după ce fiecare antrenor i-a oferit toate argumentele pentru a face parte din echipa sa.

“O să fac tot posibilul să nu te dezamăgesc ca antrenor și ca om.”, i-a spus solistul de la The Motans, după care a luat-o în brațe.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

23-09-2022
18:37

Irina Rimes, blocată “din greșeală” de Tudor Chirilă

Liliana Radu, în vârstă de 53 de ani, a interpretat melodia “Give Me One Good Reason”, iar Tudor Chirilă s-a întors primul, urmat de ceilalți antrenori. Actorul a blocat-o pe Irina Rimes, susținând că a făcut acest lucru “din greșeală”. În final, cântăreața a fost deblocată.

“Eu am apăsat din greșeală pe Irina în loc să apăs pe buton. (…) Nu aveam de ce să o blochez pe Irina dacă nu eram așa sigur că mergeți în echipa mea.”, a explicat Tudor Chirilă.

În cele din urmă, Liliana Radu a fost convinsă de Tudor Chirilă să facă parte din echipa lui.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

 

23-09-2022
18:09

Maria Tomescu, tânăra cu autism care i-a emoționat pe antrenori

Maria Tomescu are 20 de ani și a venit la Vocea României alături de părinții săi. Tânăra suferă de autism și le-a declarat juraților că este foarte fericită să vină la concurs, deși a avut foarte multe emoții.

Concurenta a interpretat melodia “California Dreamin’” și, deși nu a întors niciun scaun, antrenorii au fost impresionați de curajul ei.

Mariei îi place foarte mult să cânte, așa că jurații i-au spus să încerce și pe viitor să participe, deoarece are talent. Concurenta le-a oferit o lecție importantă antrenorilor. Vezi AICI ce i-a transmis Tudor Chirilă.

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

23-09-2022
18:01

Denis Roabeș, suspectat de colegi că ar face magie neagră

Denis Roabeș a fost suspectat de colegii săi de la masa juriului că face magie neagră după ce Daniel Ciurea a ales să facă parte din echipa sa. Tânărul a interpretat melodia “Jealous” de la Labrinth și a întors toate scaunele. 

Antrenorii s-au întrebat de unde a apărut o pisică în platou, convinși că ar fi mâna colegului lor. Vezi AICI mai multe multe detalii. 

23-09-2022
17:55

Adriana Gîrneț, poveste impresionantă de viață

În vârstă de 35 de ani, Adriana Gîrneț a interpretat melodia “Somebody that I used to know” a lui Gotye, într-o manieră cu totul originală. Tânăra a recunoscut că nu credea că se va întoarce vreun jurat, însă a fost norocoasă, deoarece Tudor Chirilă a fost impresionat de vocea ei.

Adriana a trecut printr-o dramă la doar 28 de ani, atunci când iubitul ei din facultate a ales să-și pună capăt zilelor.

“Iubitul meu din facultate a murit. Mi-a zis că nu mai există o altă femeie pe care să o iubească, și asta cu o zi înainte să se sinucidă. Șase ani mi-a luat să mă vindec.”, a declarat concurenta la testimoniale.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

23-09-2022
17:45

Max Jorquera i-a impresionat pe cei cinci antrenori

Max Jorquera i-a impresionat pe antrenori cu interpretarea melodiei “Cry me a river”. Tânărul este originar din Marea Britanie și a venit în România după ce s-a îndrăgostit de o româncă. 

Theo Rose și Smiley s-au întors primii, urmați de Denis Roabeș și de Tudor Chirilă. 

Colega lui Smley de pe scaunul juratului a avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentului. “Spune-i că e și frumos (…). Parcă Dumnezeu l-a trimis.”, a fost reacția lui Theo Rose. 

“Omule, ai o voce incredibilă. Mi-a plăcut din clipa în care ai scos primul sunet. La sfârșit, m-am gândit tipul asta chiar poate să cânte!”, i-a transmis Smiley. 

Tânărul a ales să facă parte din echipa lui Smiley și a lui Theo Rose. 

Vocea României revine în această seară cu episodul 3 al sezonului 10. Fiecare dintre antrenori luptă pentru a avea cele mai bune voci în echipa sa.

Vocea României, episodul 3, sezonul 10

Irina Rimes, Tudor Chirilă, Denis Roabeș și Smiley, alături de Theo Rose, se vor lupta pentru vocile care urcă pe scenă în noua ediție a show-ului de talente de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

O concurentă va ridica publicul în picioare și îi va impresiona pe cei cinci antrenori, care o aplaudă.

Mai mult, Irina Rimes se va așeza pe jos, în genunchi, uimită de vocea fetei. Artista își dorește foarte mult ca tânăra să fie în echipa ei.

ADVERTISEMENT

“O fată ca tine este un privilegiu să o avem aici și, în general, în industria din România și mă simt și mai recunoscătoare că ai venit și vreau să-ți mulțumesc și mă închin în fața ta.

Te rog din suflet, nu o să-mi iert dacă nu vii în echipa mea.”, îi spune cântăreața concurentei care a impresionat pe toată lumea, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Un alt concurent spune că va alege ce să facă pe viitor în funcție de cum va decurge prestația sa la Vocea României. Dacă lucrurile nu vor merge bine pentru el, concurentul se va orienta către altceva.

“În funcție de cum va decurge prezența mea aici, în emisiune, voi alege ce voi face mai departe. Dacă va fi să fie muzica sau mă voi reprofila.”, spune acesta.

ADVERTISEMENT

Antrenorii folosesc butonul de blocare

La fel ca în celelalte ediții Vocea României, nu lipsesc tachinările și micile certuri între jurați.

“O să te rog frumos să-mi repeți chestia asta când o să-ți iau victoria de sub nas”, îi spune solistul de la The Motans lui Tudor Chirilă, după ce acesta a spus că e posibil ca Denis Roabeș să nu ajungă în finală.

Jurații își doresc să aibă cele mai bune voci în echipele lor, așa că folosesc un “truc” care ar putea provoca tensiuni în platou. Mai exact, aceștia apelează la butonul de blocare.

Tudor Chirilă este blocat de colegii săi. Astfel, antreonorul nu se poate întoarce cu scaunul și nici nu poate lupta pentru un concurent.

“Îmi pare foarte rău că sunt blocat. Mă simt mult mai nasol decât arăt. (…) Alege orice, dar nu Denis sau Irina.”, va spune Tudor Chirilă în ediția 3 Vocea României.

Emisiunea va putea fi urmărită în această seară, de la 20.30, la Pro TV.

ADVERTISEMENT