VOCEA ROM NIEI. Vezi cine a cîştigat MARELE PREMIU

VOCEA ROM NIEI. Cel mai interesant concurs din România a ajuns la final. Cîştigătorul marelui premiu este Tiberiu Albu, concurentul pregătit de Tudor Chirilă, conform ştirileprotv.ro. Premiul...
20.12.2014 | 00:47
VOCEA ROM NIEI Vezi cine a cistigat MARELE PREMIU
ADVERTISEMENT

VOCEA ROM NIEI. Cel mai interesant concurs din România a ajuns la final. Cîştigătorul marelui premiu este Tiberiu Albu, concurentul pregătit de Tudor Chirilă, conform ştirileprotv.ro. Premiul primit de acesta este de 100.000 de euro. 

Mai jos aveţi toată finala, pas cu pas (sursa: ştirileprotv.ro):

LOCUL 1: TIBERIU ALBU

LOCUL 2: Anda Dimitriu

LOCUL 3: Maria Hojda

LOCUL 4: Aliona Munteanu

Ora 00:10: STOP VOT! In cateva minute vom afla cine este castigatorul sezonului 4 Vocea Romaniei!

Ora 23:55: David Bisbal, LIVE in marea finala de la Vocea Romaniei!

Ora 23:40: Anda Dimitriu si Marius Moga ne-au oferit un moment vesel si plin de buna dispozitie.

Pavel Bartos:”Chiar au cantat, chiar daca au adus si copii si catei pe scena

Ora 23:30: Maria Hojda si Brio Sonores au ridicat publicul in picioare. Loredana a ramas fara cuvinte: “Maria, te iubesc“! 

ADVERTISEMENT

Ora 23.10: O piesa LEGENDARA! O interpretare care va ramane in istoria show-ului. Tiberiu Albu a interpretat “Stairway to heaven” si a ridicat toata sala in picioare.

“Tiberiu a devenit un icon pentru o tara intreaga”, l-a laudat Smiley pe fostul sau concurent.

Ora 23.00: Aliona Munteanu si Smiley ne-au oferit un duet incarcat de emotie si sensibilitate. Cei doi au interpretat melodia “Stay with me”, a lui Sam Smith. “Nu stiu de ce nu s-a incheiat cu un sarut”, a glumit Pavel Bartos.

ADVERTISEMENT

Ora 22.40: Maestrul Gheorghe Zamfir si Anda Dimitriu i-au adus lacrimi in ochi lui Marius Moga. Un moment exceptional rasplatit cu ropote de aplauze.

Ora 22.30: Maria Hojda a abordat o melodie pe cat de grea, pe atat de interesanta: “Because of you”, a lui Skunk Anansie.

ADVERTISEMENT

Ora 22.20: Inna ne-a cantat “Diggy down” si a pus in scena un show incendiar alaturi de baletul de la Vocea Romaniei.

Ora 22.05: Tibi si Tudor au spus o poveste in versuri, iar publicul i-a rasplatit cu aplauze in picioare. “Ana” a fost melodia pe care cei doi au ales-o pentru duet. “Foarte multa sensibilitate, a fost un moment romantic”, a fost de parere Loredana.

ADVERTISEMENT

Ora 21.55: Aliona Munteanu si Mircea Baniciu au facut un duet de zile mari. “Andri Popa” si “Viata la tara” sunt cele doua melodii care au intretinut buna dispozitie pe scena de la Vocea Romaniei.

Ora 21.35: Anda Dimitriu a transmis emotie prin versurile piesei lui Celine Dion: “All by myself”. “Vocea ta a sunat bine, chiar daca ai fost acolo sus”, a laudat-o Loredana.

“Anda a fost lebada neagra de la Vocea Romaniei. Lebada neagra din seara asta o sa fie lebada alba la finalul competitiei”, i-a spus Marius Moga.

Ora 21.20: Maria Hojda si Loredana au oferit un moment spectaculos cu o interpretare de exceptie a piesei “Cat ii Maramuresul”. Pe scena, li s-au alaturat fratii finalistei, care au cantat alaturi de ele.

Ora 21.00: MEMORABIL! Tiberiu Albu, duet cu soprana Irina Baiant, pe una dintre cele mai frumoase melodii de musical: “The Phantom of the Opera”

Ora 20.50: Aliona Munteanu a urcat prima pe scena. Finalista lui Smiley a interpretat una dintre cele mai indragite melodii ale acestui an: “Let it go”, de pe coloana sonora a animatiei “Frozen”.

“A fost un moment feeric”, a remarcat Loredana.

Ora 20.40: David Bisbal, invitatul special din aceasta seara, a interpretat melodia Diez Mil Maneras si i-a dat ocazia lui Bartos sa-si exerseze spaniola. Femeile din Romania sunt “muy frumosas”, a marturisit latino loverul.

Ora 20:30: A inceput marea finala Vocea Romaniei! Pavel Bartos a deschis show-ul cu un moment muzical 🙂

SURSA: ştirileprotv.ro

ADVERTISEMENT