Life

Pro Tv a făcut anunțul: Vocea României revine din 2022. Au început înscrierile

Pro Tv a făcut marele anunț! După ce Vocea României a lipsit doi ani din grila de programe, emisiunea concurs va putea fi urmărită anul acesta pe micile ecrane
11.01.2022 | 11:07
Pro Tv a facut anuntul Vocea Romaniei revine din 2022 Au inceput inscrierile
Vocea României revine în grila de programe Pro Tv anul acesta. Sursa: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

După ce timp de doi ani a lipsit de pe micile ecrane, Pro TV a anunțat că Vocea României, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de talente, revine în grila de programe.

Vocea României revine la Pro TV

Pro TV nu a anunțat încă o dată oficială a difuzării emisiunii, însă, promite că noul sezon va fi unul de excepție. Cel de-al zecelea sezon Vocea României îi va aduce în fața publicului pe cei care vor să își demonstreze talentele muzicale.

ADVERTISEMENT

Structura show-ului se păstrează. Cei patru jurați de pe scaune îi așteaptă să urce pe scenă pe cei care își doresc să facă primul pas spre o carieră muzicală.

Înscrierile pentru Vocea României au început deja

Persoanele interesate pot completa formularul de înscriere disponibil pe vocearomaniei.protv.ro. De aici, până la a merge la preselecții și a fi urmăriți de întreaga țară este doar un pas.

ADVERTISEMENT

Sunt așteptați toți cei care au calități vocale remarcabile și își doresc să își ducă pasiunea la un alt nivel.

Vocea României a lipsit 2 ani din grila Pro TV

Din cauza pandemiei de Covid-19 producătorii s-au văzut nevoiți să anuleze preselecțiile și audițiile show-ului, astfel că Vocea României a lipsit din grila de programe a postului Pro TV timp de doi ani.

ADVERTISEMENT

Această decizie a fost luată pentru ca producătorii, jurații, cât și concurenții să poată fi în siguranță. Reprezentanții trustului media au făcut anunțul pentru prima dată în anul 2020.

„Confirmăm faptul că Vocea României nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea României.

ADVERTISEMENT

Siguranța angajaților noștri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară. Vom reveni cu detalii despre viitorul sezon când contextul ne va permite.”, spuneau reprezentanții Pro TV, după cum scrie Paginademedia.ro.

Totuși, în tot acest timp, postul de televiziune Pro TV a introdus în grila de programe câteva emisiuni noi, precum Masked Singer sau Superstar.

Showul de talente SuperStar a fost foarte îndrăgit de public, având și unul dintre cele mai mari premii, în valoare de 1 milion. Câștigătorul primul sezon a fost Alessandro Mucea. 

ADVERTISEMENT