Life

Vocea României revine la Pro TV. Pavel Bartoș a anunțat imediat după finala Românii au Talent primul jurat! “Să fie VOCE!”

Vocea României se întoarce la PRO TV! Scena care vibrează pe cele mai diverse tonuri muzicale este pregătită să găzduiască noi concurenți care vor să cucerească prin glasurile lor.
29.05.2022 | 10:50
Vocea Romaniei revine la Pro TV Pavel Bartos a anuntat imediat dupa finala Romanii au Talent primul jurat Sa fie VOCE
Smiley revine la Vocea României. Sursa foto - protv.ro
ADVERTISEMENT

Zeci de concurenți își încearcă norocul la Vocea României de la PRO TV, să-i determine pe antrenori să se întoarcă cu scaunul, unul care le poate îndeplini visurile în realitate, în doar o secundă!

Vocea României se întoarce la PRO TV!

Primul antrenor a fost anunțat în marea finală Românii au talent! Smiley a scris istorie în show-ul Vocea României și a debutat cu o victorie în primul sezon, atunci când i-a fost mentor lui Ștefan Stan.

ADVERTISEMENT

Cu experiența pe care a acumulat-o în cele 9 sezoane, Smiley continuă să descopere cele mai bune voci și în această toamnă!

De o perioadă tot primesc o întrebare la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA! Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României.

ADVERTISEMENT

Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!”, a declarat Smiley.

Pavel Bartoș: „Să fie – VOCE!”

Toată lumea este curioasă să afle care vor fi ceilați antrenori care își vor pune amprenta la Vocea României. Dar, mai e puțin până când vor fi dezvăluiți îndrăgiții artiști care vor ocupa scaunele, în sezonul 10.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai iubiți prezentatori din România, este pregătit să spună, din nou: „Să fie – VOCE!”, în curând, numai la PRO TV!

„În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni.

ADVERTISEMENT

După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine.

Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!”, a spus Pavel.

Vocea României revine și în acest sezon cu voci inedite, dar și emoții transpuse în versuri și adrenalina scaunelor întoarse. Spectacolul reprezintă pasul spre definirea unui destin, iar telespectatorii se vor bucura de trăirile celor care vor urca pe scenă.

 

ADVERTISEMENT