Fotbal intern

Vochin vă prezintă topul celor mai buni fotbaliști în dueluri din Liga 1 Betano, conform cifrelor InStat! Cei de la FCSB, CFR și Craiova, surclasați de un congolez!

27.01.2019 | 09:44
Vochin va prezinta topul celor mai buni fotbalisti in dueluri din Liga 1 Betano conform cifrelor InStat Cei de la FCSB CFR si Craiova surclasati de un congolez

Sport colectiv și de contact, fotbalul se reduce într-un final la un permanent duel unu la unu. O dispută care se rezolvă fie prin forță, fie prin viteză, la ambele tehnica jucând un rol esențial. Liderul competiției nu vine de la protagoniștii CFR, FCSB, Universitatea Craiova sau Viitorul, ci este unul dintre străinii care au ajuns abia anul acesta în Liga 1: Juvhel Tsoumou, de la Hermannstadt.

Distanța dintre el și urmăritori, calculată de InStat, este considerabilă, atacantul congolez având avantajul fizicului impunător, dar și al unei experiențe folositoare în campionatele din Germania sau Anglia, acolo unde duelul face diferența.

Tsoumou este Hercule din Liga 1 Betano! Topul celor mai buni jucători în dueluri în Liga 1

[table id=15 /]

Andrei Marc e cel mai greu de depășit în dueluri defensive

Juvhel Tsoumou e și liderul duelurilor ofensive, și stăpânul zonei aeriene. Asta se întâmplă în atac. Pe zona defensivă însă, întrecerea a fost câștigată de Andrei Marc, care este jucătorul din Liga 1 cu cele mai multe dueluri câștigate în medie pe meci în apărare.

Cei mai buni în dueluri defensive în Liga 1 Betano

[table id=16 /]