Carousel hot news

“Demisionez, sînt un om de onoare! Nu comentez deciziile arbitrilor, sînt şi ei oameni”

"Asta este... Punctele nu mai vin înapoi. În momentul de faţă nu mai e timp de construcţie, Braşov are nevoie de puncte. Etapele trec... Vor veni şi unele mai accesibile. După cum am spus, voi...
Autor: Mircea Dominte | 04.11.2013 | 00:09
Meciul de fotbal Universitatea Cluj - Vointa Sibiu, scor 3-1, etapa 33, liga 1, retur, campionat 2011-2012, desfasurat pe stadionul Cluj Arena, in Cluj-Napoca. 15.05.2012

“Asta este… Punctele nu mai vin înapoi. În momentul de faţă nu mai e timp de construcţie, Braşov are nevoie de puncte. Etapele trec… Vor veni şi unele mai accesibile. După cum am spus, voi demisiona. Sînt un om de onoare, dar vom  avea o discuţie. Nu vreau să comentez arbitrajul. Sînt şi ei oameni, greşesc, asta este”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul Braşovului, la DigiSport.

“Nu cred că se pune problema ca domnul Pelici să plece. Sîntem toţi supăraţi, dar vom analiza la rece în zilele următoare. Meritam măcar un punct, dar noi nu ne putem lupta cu granzii din Bucureşti”, a punctat şi Cristi Ionescu la DigiSport.

“Am venit aici cu gînduri mari, dar am făcut un joc mai slab decît ne-am aşteptat şi am luat goluri uşoare din cauza unor mari greşeli în apărare. Şi la mijlocul terenului au fost greşeli de înţeles. Trag nădejde că ne vom reveni. Sînt nemulţumit total de arbitraje. Avem patru înfrîngeri consecutive, dar trei se datorează marilor greşeli de arbitraj. Cu Steaua, la Chiajna şi cu Dinamo, acum, cînd Cristi Balaj a greşit într-un moment cheie. Voi avea o discuţie cu Alex Pelici, el a spus că orice s-ar întîmpla el va pleca după acest meci. Jucătorii trebuie să înţeleagă că au partea lor de vină. Nu pot să-l înţeleg pentru intervenţia în urma căruia a luat cartonaşul roşu”, a declarat şi Zotta la DigiSport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!