Life

“Voi face anunţ mare”. Corina Chiriac, veste fantastică după ce a împlinit 73 de ani

Ce veste a dat Corina Chiriac după ce a împlinit 73 de ani. Artista a spus că are un mare anunț de făcut la final de lună.
15.11.2022 | 07:16
Voi face anunt mare Corina Chiriac veste fantastica dupa ce a implinit 73 de ani
Corina Chiriac, veste fantastică după ce a împlinit 73 de ani. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac a dat o veste mare după ce a împlinit vârsta de 73 de ani. Artista a spus că va lansa o carte la finalul acestei luni.

Corina Chiriac, veste fantastică după ce a împlinit 73 de ani. Ce a anunțat artista

Corina Chiriac a anunțat că a făcut și un tur de librării pentru a semna cu un autograf noua sa carte, numită Două piese de teatru.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că aaceasta este un cadou primit de la Editura Școala Ardeleană cu ocazia zilei sale de naștere, iar Corina Chiriac chiar a glumit că a împlinit 37 de ani, pentru a arăta că încă se simte foarte tânără.

„Dragilor, zilele trecute, am făcut cu multă bucurie un mic tur de librării ca să pun câte un autograf pe noua mea carte, “Două piese de teatru”!

ADVERTISEMENT

Această carte nouă reprezintă un superb cadou pe care Editura Şcoala Ardeleană mi l-a făcut de ziua mea!! A meritat să împlinesc 37 de ani!!”, a spus Corina Chiriac pe Facebook.

Corina Chiriac a anunțat tot pe rețelele de socializare că lansarea cărții sale va fi chiar luna aceasta, spre finalul său, dar urmează să facă marele anunț în curând, când va avea mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

„Lansarea acestei cărţi va avea loc la sfârşitul lui noiembrie şi voi face mare anunţ mare, aici pe paginile mele”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

Ce regret are Corina Chiriac la 73 de ani

Corina Chiriac a mărturisit că nu are niciun regret personal ajunsă la vârsta de 73 de ani, dar i-ar plăcea ca arta să fie apreciată mai mult și tinerele talente să fie recunoscute și ajutate pentru a ajunge celebre.

ADVERTISEMENT

„Arta Spectacolului ne este utilă tuturor, măcar pentru că ne scoate ocazional din monotonia vieții de zi cu zi.

Dar bun este Dumnezeu și așa cum omenirea a supraviețuit milenii necunoscut de multe de-a lungul istoriei, tinerele generații de spectator vor apuca și vremuri mai bune.

Este o speranță și o urare de bine din partea mea”, a spus ea, pentru Fanatik.

ADVERTISEMENT