Life

Reacția dr. Voichița Lăzureanu după ce a aflat că Dragoș Dolănescu și-a făcut 5 doze de vaccin: „Mi-e greu să cred că este ok pentru organism”

Doctorița Voichița Lăzureanu a comentat cazul lui Dragoș Dolănescu, politician român stabilit în Costa Rica vaccinat cu 5 doze anti-coronavirus, într-o intervenție la Antena 1.
12.01.2022 | 16:28
Reactia dr Voichita Lazureanu dupa ce a aflat ca Dragos Dolanescu sia facut 5 doze de vaccin Mie greu sa cred ca este ok pentru organism
ADVERTISEMENT

Vestea că Dragoș Dolănescu și-a făcut 5 doze de vaccin a ajuns și la urechile infecționiștilor, iar întrebarea pe care și-o pun toți este cât de sigură este vaccinarea multiplă la interval destul de scurt.

Fratele lui Ionuț Dolănescu, un important politician în Costa Rica, acolo unde locuiește de ani buni, a șocat pe toată lumea spunând că și-a făcut 5 doze de vaccinuri de la firme farmaceutice diferite.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a spus că nu a avut niciun efect advers și că a fost decizia lui de a încerca vaccinuri diferite, având în vedere că el călătorește foarte mult, făcând naveta între Costa Rica și Statele Unite.

Voichița Lăzureanu, despre cele 5 doze de vaccin pe care și le-a făcut Dragoș Dolănescu

Medicul infecționist Voichița Lăzureanu a oferit un răspuns evaziv la întrebarea dacă decizia luată de Dragoș Dolănescu este una recomandată, mai ales că acesta se simte foarte bine după cele 5 doze de vaccin, făcute la distanțe de o lună și jumătate.

ADVERTISEMENT

„Unii sunt temători, dar alții sunt temerari. Este un deschizător de drum. Poate peste câțiva ani o să-i dăm dreptate. Mi-e greu să cred că este ok pentru organism să îl stimulăm chiar așa.

Majoritatea dintre noi suntem abia la a treia doză. Nimeni nu cred că are răspunsul perfect. Nu cred că este foarte bine, dar nu este contraindicat.

ADVERTISEMENT

Vă spun că bebelușii fac 6 vaccinuri la un loc la intervale de câteva luni. Nu este o noutate că se pot administra mai multe doze. Acum, la acesta, anti-Sars-Cov-2, nimeni nu știe care este schema perfectă.

Toate comunicările s-au făcut pe un singur tip de vaccinare și eventual un booster de ARN-mesager. Nu cred că este sănătos să stimulăm atât de des și atât mult organismul și atât de variat”, a declarat Voichița Lăzurean la Acces direct.

ADVERTISEMENT

„Respect decizia fiecăruia”

„Am făcut cam pe la vreo lună, o lună și jumătate. Mă simt foarte bine. Nu le spun oamenilor să facă și ei așa. Eu respect decizia fiecăruia”, a spus Dragoș Dolănescu în emisiunea prezentată de Mirela Vaida.

Dragoș a glumit pe tema vaccinării spunându-le oamenilor că nu au de ce să le fie frică. A făcut câteva ironii în direct, precizând că nu i-a crescut vreun braț în plus și nici nu i-au apărut solzi pe spate, așa cum anumite persoane au scris în mediul online, alimentând tot felul de teorii bizare.

 

ADVERTISEMENT