Virtus, concurentul pentru Logan de la Volkswagen GALERIE FOTO

Gigantul Volkswagen se pregăteşte să lanseze model Virtus. Acesta este aşteptat să fie lansat în primăvară, iar cei care se vor bucura de el vor fi şoferii din America de Sud. Spre norocul...
11.10.2017 | 21:12
Virtus concurentul pentru Logan de la Volkswagen GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Gigantul Volkswagen se pregăteşte să lanseze model Virtus. Acesta este aşteptat să fie lansat în primăvară, iar cei care se vor bucura de el vor fi şoferii din America de Sud. Spre norocul celor de la Dacia Renault, Volkswagen se pare că nu are planuri de viitor pentru Virtus în Europa. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Noul Volkswagen Virtus este de fapt o versiune sedan a noii generaţii Polo, care a fost prezentată recent atât în Europa, cât şi în Brazilia. Chiar dacă există câteva diferenţe estetice şi interioare pe versiunea sud-americană a lui Polo, modelul este construit pe aceeaşi platformă MQB cu varianta europeană, iar noul Virtus va prelua platforma, motorizările, interiorul şi designul general al lui Polo, adăugând însă un portbagaj de tip sedan. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Volkswagen Virtus ar atenta la vânzările Skoda, în Europa

Altfel spus, Virtus ar fi un rival direct al lui Dacia Logan în cazul în care modelul ar fi adus în Europa. Acest lucru este însă foarte puţin probabil, cauza fiind poziţionarea de piaţă a mărcii Volkswagen pe Bătrânul Continent şi faptul că un astfel de model ar atenta în primul rând la vânzările Skoda, care oferă modelul Rapid în aproximativ aceeaşi zonă de piaţă.

Noul VW Virtus a fost prezentat deocamdată printr-o schiţă-teaser, modelul urmând să intre oficial pe piaţa braziliană la începutul anului 2018, însă pe Internet au scăpat câteva poze cu noul model. Cu un ampatament de 2.6 metri şi cu un portbagaj de aproximativ 500 de litri, noul Virtus reprezintă o alternativă interesantă pentru familiile care-şi doresc un sedan încăpător şi compact care să se bazeze pe o platformă nou şi modernă.

ADVERTISEMENT

De altfel, interiorul va beneficia de elementele tehnologice de top de pe noul Polo – implicit de un instrumentar de bord complet digital, iar motorizările care vor fi disponibile pe viitorul VW Virtus sunt şi ele interesante: un 1.6 benzină aspirat de 117 CP şi un un 1.0 TSI cu trei cilindri care dezvoltă 128 CP.