Fotbal intern

Voluntari a transferat de la FCSB! Becali îl cotase la 50 de milioane

30.06.2018 | 08:14
Voluntari a transferat de la FCSB Becali il cotase la 50 de milioane

FC Voluntari continuă în această vară campania masivă de transferuri şi a adus un mijlocaş de la FCSB, pe care patronul Gigi Becali îl cotase în trecut la fabuloasa sumă de 50 de milioane de euro. Aceasta era clauza de reziliere a mijlocașului Vlad Mihalcea în momentul în care a semnat cu FCSB.

Ajuns la 19 ani, Vlad Mihalcea nu a reușit să se impună la FCSB, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la Academica Clinceni în Liga 2 unde a marcat trei goluri și a dat trei pase decisive în 33 de partide.

Mihalcea a ajuns Voluntari după ce și-a reziliat contractul cu FCSB

FCSB, care îl cumpărase pe Vlad Mihalcea de la FC Brașov, a decis să-i rezilieze contractul jucătorului deși înțelegerea mai era valabilă încă doi ani, iar acesta a ales să meargă la FC Voluntari, formație alături de care s-a pregătit în această vară.

FC Voluntari i-a transferat pe mijlocașul Vlad Mihalcea care își reziliase contractul cu FCSB și pe fundașul croat Ivan Zgrablic
FC Voluntari i-a transferat pe mijlocașul Vlad Mihalcea care își reziliase contractul cu FCSB și pe fundașul croat Ivan Zgrablic

De asemenea, FC Voluntari a anunțat și achiziționarea fundașului central Ivan Zgrablic. În vârstă de 27 de ani, croatul a jucat ultima dată la NK Istra, acolo unde a fost coechipier cu fostul dinamovist Cosmin Matei. Zgrablic a mai evoluat în cariera sa la formațiile NK Novalja, Karlovac, Pomorac și Cibalia.

FC Voluntari a renunţat la 8 jucători în această vară, după ce a reuşit să se salveze de la retrogradare. După ce a jucat barajul cu Chindia Târgovişte şi a reuşit să se impună abia la loviturile de departajare, ilfovenii au pus pe liber mai mulţi jucători. Florin Cernat, Laurențiu Marinescu, Dragoș Balauru, Ioan Balaur, Lucian Cazan, Adrian Voicu, dar și căpitanul Daniel Novac.

La capitolul achiziții, ilfovenii i-au adus pe Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda ”Ricardinho”, un fundaș dreapta de 24 de ani adus de Ricardo Cadu, fostul căpitan al lui CFR Cluj, și care a evoluat ultima dată la Gil Vicente, pe Alexandru Ciucur, mijlocaș dreapta de 28 de ani de la ACS Poli Timișoara, pe fundașul stânga Alexandru Vlad de la CFR Cluj și pe portarul Virgil Drăghia de la Juventus București.

Tags: