Sport

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1. Campioana iese cu bine dintr-o nouă deplasare dificilă. Cum arată clasamentul în Liga 1

CFR Cluj a terminat cu bine și etapa a 29-a din Casa Pariurilor Liga 1, victoria la limită obținută la Voluntari asigurându-i, cel puțin momentan, un avans de 14 puncte față de FCSB
02.03.2022 | 21:53
FC Voluntari  CFR Cluj 01 Campioana iese cu bine dintro noua deplasare dificila Cum arata clasamentul in Liga 1
ADVERTISEMENT
02-03-2022
21:22

Budescu o vede pe CFR Cluj campioană

Deși a jucat la FCSB în acest sezon, Constantin Budescu este destul de sigur că fotbaliștii lui Dan Petrescu vor câștiga titlul și în acest an pentru că are deja un avantaj de 14 puncte față de fosta sa echipă. Playmakerul lui FC Voluntari mai are contract cu ilfovenii până la vară, dar nu știe dacă va continua sub comanda lui Ciobotariu.

„Au dat gol și cam asta a fost istoria meciului. Am încercat să ducem mingea în fața porții și să marcăm, dar din păcate nu am reușit. E o echipă solidă, se știe asta de câțiva ani. Probabil va câștiga campionatul și anul acesta pentru că are un avantaj destul de mare. Obiectivul e să ajungem în play-off. Mai avem un meci și sper să rămânem în play-off.

Nu mă tem de nimic, tot timpul mă gândesc la echipa mea, nu în alte părți. Încerc să îmi fac treaba pentru echipa mea. Nu am discutat acest lucru, este devreme. Am semnat până în vară și orice este posibil. Pot rămâne sau nu. Am venit de două luni și nu m-am gândit la nimic deocamdată”, a declarat Constantin Budescu.

02-03-2022
21:14

Liviu Ciobotariu se teme pentru locul de play-off: „Se pare că nu e de ajuns”

FC Voluntari are 47 de puncte în Casa Pariurilor Liga 1 și e pe locul 4, dar nu e calificată matematic în play-off. Echipa lui Liviu Ciobotariu mai are nevoie de un punct pentru a fi sigură de acest obiectiv. În ultima etapă, ilfovenii joacă pe terenul lui FCSB, duminică, de la ora 20:30.

„Nici nu cred că meritam mai mult. Am început bine jocul, am avut situaţii de a marca, dar după gol am cedat. Am întâlnit o echipă foarte puternică, cu jucători cu mare experienţă. Ne-am luptat, am încercat să jucăm, dar din păcate l-am pierdut pe Adam Nemec. 

Merită apreciat efortul jucătorilor, că s-au luptat. Însă felicit echipa CFR-ului, pentru că a jucat mai bine. Acum aşteptăm rezultate care ne pot avantaja. Am stat cred că opt etape pe locul al treilea, dar se pare că nu sunt de ajuns 47 de puncte pentru a merge în play-off. 

În sezonul trecut Sepsi a intrat cu 45, dar e mai echilibrat sezonul ăsta. Aveam mare nevoie de Denis Ciobotariu şi de Meleke, sunt doi jucători puternici, ştiam că ei au jucători de forţă. Ştiam că la faze fixe sunt foarte periculoşi şi cred că în jocul ăsta ei doi ne-ar fi ajutat, dar am respectat clauza, e normal, sunt jucătorii CFR-ului”, a declarat Liviu Ciobotariu.

02-03-2022
20:01

Cum arată clasamentul în Liga 1 după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj și-a mărit la 14 puncte avansul față de FCSB în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 și așteaptă mult mai relaxată play-off-ul.

Play-off unde are șanse mari să ajungă și FC Voluntari, chiar dacă din punct de vedre matematic gruparea ilfoveană mai poate fi întrecută de FC Argeș.

02-03-2022
17:54

FC Voluntari - CFR Cluj 0-1 (Burcă 19)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 83: Popa scoate senzațional, de lângă bară, lovitura liberă executată de Deac de pe linia careului mare.

Min. 82: După un nou corner al oaspeților, Yuri reia din careul mic, cu capul, în bară.

Min. 72: Șutul lui Debeljuh din afara careului trece pe lângă poartă.

Min. 66: Yuri trimite cu capul în plasă din 6 metri, însă golul este anulat pe motiv de offside.

Min. 19: GOOOL CFR CLUJ! Campioana deschide scorul, cum se putea altfel?, în urma unei faze fixe. Corner de pe dreapta executat perfect pe 6 metri, de unde Burcă reia cu capul în plasă.

Min. 9: Burcă execută în forță o lovitură liberă de la 20 de metri, Popa scoate greu de lângă bară.

Min. 3: Nemec reia cu capul de la 6 metri, Hindrich scoate miraculos de sub bară.

Min. 1: A început partida.

02-03-2022
16:53

Echipele de start din FC Voluntari - CFR Cluj

Au apărut echipele de start la meciul dintre FC Voluntari și CFR Cluj, din etapa a 29-a a Casa Pariurilor Liga 1. Dan Petrescu i-a pregătit o surpriză omologului său Liviu Ciobotariu și a schimbat sistemul. În loc de 4-3-3, „Bursucul” joacă 3-5-2:

FC VOLUNTARI: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – Rață, Droppa – C. Costin, Budescu, I. Gheorghe – Nemec
REZERVE: Rîmniceanu, Vlad, Andres, C. Achim, Helder Lopes, L. Fulop, Marcelo Lopes, Golan, Tehe
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

CFR CLUJ: Hindrich – Graovac, Yuri, Burcă – Susic, Bordeianu, Boateng, Deac, Camora – Păun, Debeljuh
REZERVE: Sava, Manea, Fl. Ștefan, Dimitrov, Chipciu, Roger, Neguț, Petrila, Dugandzic
ANTRENOR: Dan Petrescu

Meciul FC Voluntari – CFR Cluj are loc miercuri, 2 martie, cu începere de la ora 19:55, în cadrul etapei a 29-a, penultima, a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1. Pentru ilfoveni este foarte important să ia cel puțin un punct din acest joc, pentru a fi siguri de prezența în play-off.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – CFR Cluj, din etapa a 29-a din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea FC Voluntari – CFR Cluj se dispută miercuri, 2 martie, de la ora 19:55, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană, în etapa a 29-a a sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1 și este foarte importantă în special pentru gazde, care mai au nevoie de minim un punct pentru a fi matematic prezenți în play-off.

ADVERTISEMENT

De regulă, la meciurile echipei pregătite de Liviu Ciobotariu nu se umple stadionul decât dacă e vorba de partide cu echipele de tradiție din București sau Universitatea Craiova, care au destui suporteri. Oricum, doritorii să asiste la acest meci trebuie să prezinte la intrare fie certificatul COVID, fie rezultatul negativ al unui test, PCR sau antigen.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – CFR Cluj

Partida FC Voluntari – CFR Cluj se joacă miercuri, 2 martie, de la ora 19:55, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană și contează pentru etapa a 29-a din sezonul regulat. Este transmisă în direct la televiziune de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus, dar o mai puteți urmări și dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Voluntari este un cer acoperit, cu posibilități de precipitații slabe pe parcursul zilei, posibil chiar și la ora jocului, fie ploaie, fie ninsoare, maxima urmând a ajunge la 5-6 grade. A fost desemnat să conducă acest meci important pentru configurația play-off-ului Horia Mladinovici din Capitală.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – CFR Cluj

Liviu Ciobotariu are la dispoziție întregul lot, numai că nu îi poate folosi împotriva clujenilor pe Dennis Ciobotariu și Ulrich Meleke, pentru că ambii jucători au fost împrumutați de la adversara de astăzi și conform înțelegerii între cluburi nu vor evolua împotriva echipei de care aparțin.

ADVERTISEMENT

La campioana Românieidin ultimele patru ediții, cu șanse mari de a-l bifa pe al cincilea, Dan Petrescu are doar două semne de întrebare. Francezul Omrani și islandezul Sigurjonsson sunt incerți, dar oricum „Bursucul” are suficente variante pentru a alcătui un unsprezece puternic, după ce a revenit la echipă și atacantul croat Marko Dugandzic, plecat acasă ca urmare a unei grave probleme în familie.

Echipele probabile la FC Voluntari – CFR Cluj

  • FC Voluntari: M. Popa – C. Achim, Tamaș, Armaș – Ricardinho, Rață, Droppa, I. Gheorghe, Briceag –  Nemec, Budescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • CFR Cluj: Hindrich – Cr. Manea, A. Burcă, Graovac, Camora – C. Deac, A. Boateng, Ad. Păun – Neguț, Debeljuh, Petrila. Antrenor: Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a lăudat jocul ilfovenilor

FC Voluntari încă nu poate fi sigură de prezența în play-off. Are 47 de puncte și ocupă locul 4, dar dacă pierde ultimele două meciuri și Farul și FC Argeș le câștigă va fi prima echipă sub linie. Echipa lui Liviu Ciobotariu are cu adevărat un final de foc al sezonului regulat, pentru că după partida cu CFR Cluj va încheia pe Arena Națională, în fața FCSB.

CFR Cluj și FCSB sunt singurele echipe care au de mai multe etape calificarea în play-off asigurată. Dan Petrescu a lăudat evoluțiile ilfovenilor, considerând că antrenorul Liviu Ciobotariu are un mare merit în performanțele echipei și aprecia ca echipa sa va avea un meci foarte greu la Voluntari.

Cote la pariuri la jocul FC Voluntari – CFR Cluj

Casele de pariuri consideră că oaspeții trebuie priviți drept favoriți în acest meci, primind pentru cele trei puncte cote care variază, în funcție de agenție, între 1,70-1,80. La rândul lor ilfovenii sunt răsplătiți de boomkakeri cu cote între 4,50-4,60 pentru a fi ei cei care se bucură la final. Varianta șansă dublă 1X are cotă 1,75 iar un gol marcat de gazde are cotă 1,70.

Istoricul partidelor directe este, firesc, favorabil clujenilor. FC Voluntari a avut anul de grație 2016 de partea sa, când a reușit să învingă de două ori pe teren propriu, odată în returul sezonului 2015-2016 și apoi în turul ediției 2016-2017.

ADVERTISEMENT