Sport

Voluntari – CFR Cluj 0-1. Boateng marchează unicul gol cu 8 minute înainte de final şi ardelenii se desprind la 5 puncte de FCSB

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 meciul de la Voluntari graţie golului marcat de Boateng, în minutul 82. Ardelenii se desprind din nou la cinci puncte de FCSB, însă roş-albaştrii mai au de jucat pe terenul Farului.
24.04.2022 | 20:55
Voluntari  CFR Cluj 01 Boateng marcheaza unicul gol cu 8 minute inainte de final si ardelenii se desprind la 5 puncte de FCSB
Ciprian Deac, alături de jucătorii celor de la FC Voluntari. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
24-04-2022
15:01

Voluntari CFR Cluj 0-1 (Boateng 83)

Vezi aici cele mai importante faze

FINAL DE MECI! CFR Cluj se impune cu 1-0 la Voluntari şi se desprinde la cinci puncte de FCSB, înainte ca roş-albaştrii să joace împotriva Farului. Boateng a marcat unicul gol al meciului. 

Min. 83: GOOOOOOOOL, CFR Cluj! Boateng deschide scorul cu o lovitură de cap în urma unui corner. Ardelenii sunt aproape de o victorie mare

Min. 58 – Meci anost, cu puţine ocazii de poartă. FC Voluntari a avut câteva situaţii bune, dar poarta lui Letica nu a fost pusă în pericol. 

Min. 45 – Pauză la Voluntari, după o repriză în care cea mai notabilă fază a fost penalty-ul ratat de Ciprian Deac la repetare. 

Min. 3 – CFR Cluj a primit penalty ușor după un duel între Ion Gheorghe și Debeljuh. Deac a transformat, dar arbitrul Adrian Cojocaru a dictat repetarea deoarece Debeljuh a intrat în careu înainte de executarea loviturii. La a doua încercare, portarul Popa a ghicit colțul și a parat șutul lui Deac.

Min. 1 – A început meciul.

FC Voluntari: 71. M. Popa – 24. Ricardinho, 30. Tamaș, 5. Armaș – 8. I. Gheorghe, 80. Fulop, 66. Droppa, 22. Rață, 6. Briceag  – 77. Nemec ,14. Marcelo. Rezerve: 12. Rîmniceanu, 19. Chilili, 2. C. Achim, 23. Al. Vlad, 98. Cr. Costin, 18. Tavares, 10. Merloi, 11. Golan, 27. Tehe. Antrenor: Liviu Ciobotariu

CFR Cluj: 23. Letica – 6. Grahovac, 44. Yuri, 3. A. Burcă – 11. Chipciu, 37. Bordeianu, 21. A. Boateng, 45. Camora – 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 27. Petrila 
Rezerve: 34. Bălgrădean, 4. Manea, 24. C. Bălan, 5. K. Dimitrov, 7. Ad. Păun, 40. Cvek, 18. V. Costache, 30. Birligea, 17. Dugandzic. Antrenor: Dan Petrescu

Meciul Voluntari – CFR Cluj are loc duminică, 24 aprilie, în prima zi de Paşti, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 6-a, prima a returului, din  play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este o partidă extrem de importantă pentru oaspeţi, care mai au doar două puncte avans în fruntea clasamentului peste FCSB şi patru peste Universitatea Craiova.

Unde se joacă meciul Voluntari – CFR Cluj

Întâlnirea Voluntari – CFR Cluj se dispută duminică, 24 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitatea ilfoveană, în etapa a 6-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Fiind un meci în care există o implicaţie majoră în lupta la titlu este de aşteptat ca să vină public în număr mult mai mare decât de obicei.

ADVERTISEMENT

Cum CFR, deşi este echipa campioană a ultimilor patru ani, nu are mulţi suporteri, în Cluj fiind depăşită net de numărul fanilor lui U, marea majoritate a celor care vor veni la meci fie sunt spectatori care sunt neutri, fie suporteri localnici, fie din galeria FCSB, marele rival la titlu pentru echipa lui Dan Petrescu.

Cine transmite la TV partida Voluntari – CFR Cluj

Partida Voluntari – CFR Cluj se joacă duminică, 24 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul Anghel Iordănescu din localitate, în etapa a 6-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1, dar o mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Duminică, 24 aprilie, se anunţă o vreme frumoasă la Voluntari, cu o temperatură maximă care va atinge 24 de grade, dar care va scădea la ora meciului până la 18 grade, ideal pentru fotbal, mai ales că nu se anunţă nici un fel de precipitaţii. Partida va fi arbitrată de Horia Mladinovici, o decizie ciudată, pentru că în meciul din sezonul regulat de la Voluntari a condus tot el şi ilfovenii au reclamat vehement neacordarea unui penalty!

Ce jucători lipsesc din confruntarea Voluntari – CFR Cluj

Nu sunt foarte multe absenţe în cele două tabere, dar cu siguranţă cea a ilfovenilor este extrem de apăsătoare, pentru că este vorba de cel mai tehnic şi mai creativ jucător din lot, Budescu, out până la finalul sezonului, o pierdere foarte importantă pentru Liviu Ciobotariu. Clujul îl are absent doar pe Susic, suspendat pe trei etape pentru atacul dur din meciul cu FCSB asupra lui Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

Un aspect important pentru acest joc este faptul că după FCSB – Farul acesta va fi un nou meci în care Comisia de arbitri a decis să fie folosit, în orb, sistemul VAR, cel care va fi implementat oficial din sezonul viitor în fotbalul românesc după o lungă aşteptare.

Cote la pariuri la jocul Voluntari – CFR Cluj

Casele de pariuri consideră că liderul CFR Cluj este echipa net favorită în acest meci, deşi îl joacă în deplasare şi acordă oaaspeţilor cota de 1,60 la victorie. Dacă ilfovenii ar reuşi să producă surpriza cota pentru victoria lor ajunge la 6,30. Un gol marcat de gazde este pe succesul CFR-ului, 1,75.

ADVERTISEMENT

La capitolul întâlniri directe CFR Cluj a fost de departe echipa cea mai bună. Ea a câştigat de fiecare dată acasă la ilfoveni cu excepţia anului 2016. Atunci, odată în returul campionatului şi altă dată în tur Voluntari a obţinut acasă două victorii consecutive, cu 2-1 şi 1-0.

ADVERTISEMENT