Sport

Comunicat incredibil emis de o echipă de Liga 1 la adresa rivalelor: “Nu ne contactaţi jucătorii!”

Oficialii de la FC Voluntari au emis un comunicat de presă adresat rivalelor prin care solicită ca echipele interesate de transferuri să contacteze conducerea, nu jucătorii.
08.01.2022 | 20:04
Comunicat incredibil emis de o echipa de Liga 1 la adresa rivalelor Nu ne contactati jucatorii
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a emis un comunicat de presă în care se adresează celorlalte echipe din Liga 1 interesate de jucătorii echipei să contacteze mai întâi clubul şi nu jucătorii.

Comunicat incredibil emis de Voluntari la adresa rivalelor

Ilfovenii au spus că Ricardinho nu va pleca de la echipă şi se va alătura cantonamentului condus de Liviu Ciobotariu, în Antalya.

ADVERTISEMENT

În comunicatul semnat de Bogdan Bălănescu, fostul preşedinte de la Dinamo, ilfovenii susţin că Ricardinho nu va ajunge la Dinamo şi contractul său este valabil până în 2024:

“Nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo București sau la un alt club!”

“Ca urmare a ultimelor informații apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:

1. Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda a semnat prelungirea contractului cu FC Voluntari. Ricardinho este jucătorul echipei noastre până la data de 30 iunie 2024!

ADVERTISEMENT

Prin urmare, nu poate face obiectul unui transfer la Dinamo București sau la un alt club!

“Rugăm cluburile interesate de jucătorii echipei FC Voluntari să contacteze mai întâi reprezentanții clubului și NU direct jucatorii!”

2. Marcelo Lopes și Ricardinho nu se află cu echipa în pregătire din cauza unor probleme familiale. Ei au fost învoiți și se vor alătura formației noastre în următoarele zile, în cantonamentul din Antalya!

3. Rugăm cluburile interesate de jucătorii echipei FC Voluntari să contacteze mai întâi reprezentanții clubului și NU direct jucatorii! Așa este normal și profesionist!”, Bogdan Bălănescu, director general FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Voluntari, pe locul trei în Liga 1! Arlauskis, în cantonamentul ilfovenilor

FC Voluntari este pe locul trei în Casa Pariurilor Liga 1, fiind la cel mai bun sezon din istorie în eşalonul de elită. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu are ca obiectiv calificarea în play-off.

În aceste zile, echipa pregăteşte restul sezonului într-un cantonament din Antalya. Formaţia pregătită de Ciobotariu debutează în 2022 cu Chindia Târgovişte, pe 22 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Alături de lotul ilfovenilor se pregăteşte şi Giedrius Arlauskis. Din informaţiile FANATIK, lituanianul nu va semna cu Voluntari, ci sunt mari şanse să fie prezentat la Universitatea Craiova după ce Marian Copilu va deveni oficial al clubului.

ADVERTISEMENT
Tags: