Fotbal intern

Video. Voluntari – Craiova 0-1! Final cu scandal: penalty acordat, apoi anulat! Niculescu, eliminat!

FC Voluntari primeşte vizita Craiovei în cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1 Betano.
16.02.2018 | 14:32
Video Voluntari  Craiova 01 Final cu scandal penalty acordat apoi anulat Niculescu eliminat

Voluntari – Craiova LIVE STREAM Liga 1 Betano. Partida se dispută pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari, de la ora 20:45, şi va fi oficiată de către o brigadă de arbitri condusă de la centru de Marcel Bîrsan. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu şi Mihai Marica. VEZI ONLINE VOLUNTARI – CRAIOVA LIVE STREAM LIGA 1

Echipele de start. Vezi toate fazele în aplicaţia de mai jos

Voluntari – Craiova LIVE STREAM Liga 1 Betano. Este penultima etapă din cadrul sezonului regulat, iar oltenii aşteaptă un pas greşit al celor de la FCSB în derby-ul cu Dinamo pentru a se apropia la puncte. În cele şapte confruntări dintre adversarele de astăzi, Craiova are 5 victorii, Voluntari are una singură, iar un meci a fost remiză.

Echipele probabile în Voluntari – Craiova:

Voluntari: Petrariu – Pleaşcă, Achim, Cazan, Bucurică – Căpăţână, Marinescu, Lazăr, D. Benzar – Ivanovici – Bălan
Rezerve: Balauru, Leasă, Novac, Horj, Voicu, Deac, Pîrcălabu

Craiova: Mitrovici – Popa, Kelici, Birceag – Martici, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Mitriţă, Băluţă
Rezerve: Calancea, Tiago Ferreira, Screciu, Bic, Dimitrov, Burlacu, Bărbuţ

Oltenii au făcut apel la suporteri să vină la Voluntari pentru a-i susţine la acest meci: “Noi continuăm bătălia pentru podium, voi trebuie să o continuaţi pe a voastră, în tribune! Acasă, sau în deplasare, alb-albaştrii din Bănie v-au simţit mereu aproape şi punctele au fost mult mai uşor de obţinut. Cu 15 lei îi poţi încuraja pe Băluţă, Mitriţă & co. chiar din tribunele arenei din Voluntari. Suporterii Universităţii Craiova vor primi din partea organizatorilor toată peluza stadioului „Anghel Iordănescu”. Cei care doresc să-i încurajeze pe băieţi din tribunele micuţei arene ilfovene vor putea achiziţiona biletele chiar de la stadion. Pentru detalii suplimentare nu ezitaţi să contactaţi clubul sau reprezentanţii galeriei”, se arată pe site-ul Craiovei.

VEZI DETALII AICI DESPRE CELELALTE MECIURI DIN ETAPA 25