Niculescu, după umilinţa cu Iaşul: “Îmi vine să plec în munţi”

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
03/02/2018, 20:54
Niculescu, după umilinţa cu Iaşul: “Îmi vine să plec în munţi”

Antrenorul celor de la FC Voluntari simte că echipa sa este mai slabă decât la finalul anului trecut şi îi anunţă pe jucători că trebuie să îşi schimbe atitudinea în meciurile rămase de jucat în acest sezon.

“Îmi găsesc greu cuvintele. Îmi vine să plec munţi. Sunt foarte supărat şi dezamăgit. Atrăgeam atenţia că nu trebuie să le dăm multe şanse, au jucători cu mare calitate. Când faci greşeli individuale şi colective în propria jumătate, Iaşiul taxează.

Aşa au făcut la toate cele trei din prima repriză. Lipsa totală de atitudine a unora dintre ei mă deranjează. Trebuie luate nişte măsuri, să vedem. A fost un rezultat ruşinos, umilitor, nu ştiu cum se simt ei. Nu mă aşteptam la acest deznodământ, cu toţii suntem vinovaţi.

Se anunţă un play-out foarte încins. Am pregătit altceva, mă aşteptam la altceva de la jucători. Nu e bine deloc. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Obiectivul realist ar fi locul 8, locul 9″. a spus Niculescu pentru o televiziune de sport.

FC Voluntari este pe locul 10 în Liga 1, după 23 de etape, cu 25 de puncte. CSMS Iaşi este pe poziţia a opta, cu 33 de puncte, şi speră încă să mai prindă un loc în play-off la finalul sezonului regulat.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.