Niculescu, după umilinţa cu Iaşul: "Îmi vine să plec în munţi"

claudiu niculescu, liga 1, fc voluntari, csms iasi

Claudiu Niculescu şi-a criticat jucatorii pentru lipsa de atitudine din partida FC Voluntari - CSMS Poli Iaşi, scor 0-4, în prima etapă din 2018 în Liga 1.

Antrenorul celor de la FC Voluntari simte că echipa sa este mai slabă decât la finalul anului trecut şi îi anunţă pe jucători că trebuie să îşi schimbe atitudinea în meciurile rămase de jucat în acest sezon.

"Îmi găsesc greu cuvintele. Îmi vine să plec munţi. Sunt foarte supărat şi dezamăgit. Atrăgeam atenţia că nu trebuie să le dăm multe şanse, au jucători cu mare calitate. Când faci greşeli individuale şi colective în propria jumătate, Iaşiul taxează.

Aşa au făcut la toate cele trei din prima repriză. Lipsa totală de atitudine a unora dintre ei mă deranjează. Trebuie luate nişte măsuri, să vedem. A fost un rezultat ruşinos, umilitor, nu ştiu cum se simt ei. Nu mă aşteptam la acest deznodământ, cu toţii suntem vinovaţi.

Se anunţă un play-out foarte încins. Am pregătit altceva, mă aşteptam la altceva de la jucători. Nu e bine deloc. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Obiectivul realist ar fi locul 8, locul 9". a spus Niculescu pentru o televiziune de sport.

FC Voluntari este pe locul 10 în Liga 1, după 23 de etape, cu 25 de puncte. CSMS Iaşi este pe poziţia a opta, cu 33 de puncte, şi speră încă să mai prindă un loc în play-off la finalul sezonului regulat.