Laude pentru Florin Bratu de la jucători: “E un antrenor bun şi asta se vede”

Mirela Apostol   
in Dinamo
13/04/2018, 23:39
Laude pentru Florin Bratu de la jucători: “E un antrenor bun şi asta se vede”

Ricardo Grigore a fost bucuros după debutul la FC Dinamo Bucureşti: “A fost o lipsă de concentrare pe final. Sunt crescut în spiritul dinamovist, sunt obişnuit aici. Băieţii mi-au dat încredere şi m-au ajutat. Sperăm să ni se dea încredere în continuare şi să nu dezamăgim.

Claudiu e un antrenor bun, ştie să ţină echipa aproape, ţine foarte mult la disciplină şi asta se vede. Claudiu este un dinamovist, speră să nu-l demită şi să continue la Voluntari, a avut rezultate cu echipa”, a spus Ricardo Grigore.

Popa, după dubla din Voluntari – Dinamo 2-4

Atacantul formaţiei din Ştefan cel Mare a vorbit la finalul dublei din victoria cu ilfovenii: “Sunt fericit că am câtigat şi am marcat. Nua  fost uşor deloc, la final ne-am relaxat. Un meci greu la care ne aşteptam”, a spus Popa.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×