Video. Dinamo bate pe Voluntari! “Dublă” Daniel Popa, gazdele sunt în colaps

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
in Dinamo
13/04/2018, 23:19
Video. Dinamo bate pe Voluntari! “Dublă” Daniel Popa, gazdele sunt în colaps

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

UPDATE, ora 23:00. Dinamo se impune pe terenul lui FC Voluntari cu scorul de 4-2 şi îşi consolidează locul 7 în Liga 1. Pentru echipa lui Bratu a înscris Daniel Popa o “dublă”, celelalte două goluri fiind marcate de Mahlangu şi Balaur (autogol). Pentru Voluntari au înscris în final de meci Balaur şi Voicu.

VEZI CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN FC VOLUNTARI – DINAMO


UPDATE. Florin Bratu a anunţat echipa de start:

Dinamo: Penedo – Dudea, Maric, Katsikas, Grigore – Mahlangu, Hanca – Nistor, Pesic, Popa – Moldoveanu 


FC Voluntari – Dinamo Bucureşti se joacă azi, de la ora 20.45, în etapa a 5-a din playout-ul Ligii 1 Betano, pe stadionul “Anghel Iordănescu”, iar Florin Bratu şi Claudiu Niculescu vor fi adversari diseară în premieră din postura de antrenori.

VOLUNTARI – DINAMO LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Înaintea duelului din etapa a 5-a, FC Dinamo Bucureşti se află pe prima poziţie în playout, cu 29 de puncte, iar FC Voluntari pe 3, cu 18 puncte, la două de zona de baraj şi se află în pericol.

Dinamo s-a impus în cele 7 meciuri disputate contra ilfovenilor

VOLUNTARI – DINAMO LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Cele două formaţii s-au duelat de 6 ori până în prezent, iar de fiecare dată, echipa din “Ştefan cel Mare” a reuşit să se impună. Florin Bratu a vorbit despre meciul pe care formaţia sa îl va disputa împotriva ilfovenilor, dar şi despre întâlnirea cu Claudiu Niculescu.  VEZI AICI MECIUL ONLINE!

“Ne-am simţit bine când am jucat împreună, dar acum suntem la echipe diferite. Fiecare îşi doreşte să câştige, va fi un meci aprig, fiindcă şi noi vrem să continuăm seria pozitivă din ultimele două etape. Mă gândesc doar la echipa mea, nu la situaţia Viitorului. Claudiu e deja un antrenor cu experienţă, e problema lui cum se va descurca mâine. Suntem amici, nu suntem prieteni foarte buni, fiind şi din generaţii diferite, dar ne respectăm, ne pupăm când ne vedem. Acum 6-7 ani nu mă gândeam că o să mă fac antrenor. Dar uite ce-ţi rezervă viaţa, lucruri frumoase”, a spus Bratu.

Echipele probabile pentru Voluntari – Dinamo. 

Voluntari: Mincă – Leasă, Balaur, Achim, Bucurică – Marinescu, Răuţă – Căpăţână, Cernat, Ivanovici, Deac

Dinamo: Penedo – Romera, Maric, Katsikas, Olteanu – Mahlangu, Monroy, Nistor – Hanca, Nemec, Pesic

Închide ×