Carousel hot news

VOLUNTARI – DINAMO. Probleme pentru Contra înaintea meciului. Doi jucători, OUT!

FC Dinamo Bucureşti a reuşit să câştige meciul disputat în etapa a 7-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018, cu Sepsi OSK Sf. Ghoerghe, scor 1-0, iar doi "câini" nu vor juca în următoarea...
Autor: Iuliana Spirache | 22.08.2017 | 10:27
VOLUNTARI - DINAMO. Probleme pentru Contra înaintea meciului. Doi jucători, OUT!

FC Dinamo Bucureşti a reuşit să câştige meciul disputat în etapa a 7-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018, cu Sepsi OSK Sf. Ghoerghe, scor 1-0, iar doi “câini” nu vor juca în următoarea partidă.

Marcatorul singurului gol din partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Sergiu Hanca, a primit încasat luni seară cel de-al patrulea cartonaş galben din acest sezon şi nu va putea juca împotriva celor de la FC Voluntari. De partea cealaltă, Jose Romera a fost eliminat şi nici el nu va intra în planurile lui Cosmin Contra pentru următoarea partidă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

Astfel, în locul lui Jose Romera va juca Alin Dudea, în timp ce Valentin Costache îi va lua locul lui Sergiu Hanca. Totodată, pentru meciul cu Voluntari, Cosmin Contra nu are siguranţa că se va putea baza pe Nemec şi Nascimento, jucători care au lipsit şi din partida cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Echipa probabilă: Penedo – Dudea, Nedelcearu, Katsikas, Filip – Anton, Mahlangu (Nascimento) – Costache, Bumba, Salomao – Rivaldinho (Nemec)

FC Voluntari – Dinamo, sâmbătă, ora 21:00, din etapa 8 din Liga 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!