"Reject" pentru Golofca! "Ce suntem noi, centru de recuperare?!"

claudiu niculescu, catalin golofca, Liga 1 Betano, Voluntari-FCSB

Problemele lui Cătălin Golofca îl fac indezirabil pentru echipele din Liga 1 Betano. După ce Gigi Becali a dezvăluit că are filmuleţe cu el în timp ce petrecea cu alcool şi femei prin cluburi, Claudiu Niculescu, antrenorul adversarei directe de luni, în Voluntari - FCSB, de la ora 20.45, întrebat dacă are de gând să încerce să-l revitalizeze pe Golofca printr-un împrumut a avut o reacţie nervoasă.

"Ce, noi suntem spital? Centru de recuperare? Ce suntem? M-aţi pus în încurcătură cu întrebarea asta. E treaba fiecărui jucator cum îşi organizează viaţa extrasportivă. Mă interesează mai puţin ce se întâmplă la Steaua, mă interesează jucătorii mei. Nu avem astfel de probleme aici, la Voluntari. Sau, cel puţin nu ştiu eu să existe. De Golofca nu ştiu ce să zic, nu e treaba mea!"a declarat Claudiu Niculescu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tudorie, precursorul lui Golofca, golgheter inainte de Voluntari - FCSB

Claudiu Niculescu este cel care a reuşit să-l revigoreze pe un alt "rebel" de la FCSB, Alexandru Tudorie. Fotbalistul venit de la Galaţi ţinuse şi el prima pagină a tabloidelor după câteva escapade prin Centrul Vechi, iar pe teren nu confirma deloc. A fost dat afară, practic, de FCSB pe uşa din dos, rămânând celebră o declaraţie a lui Laurenţiu Reghecampf: "Tudorie e înalt, solid, o să îl punem să ne care bagajele". 

Tudorie a venit la Voluntari iniţial sub formă de împrumut, iar apoi a fost cedat definitiv de Becali, care mai păstrează 50 de procente dintr-un eventual transfer al său în străinătate. Iar acest lucru nu pare atât de imposibil după prima parte a acestui sezon, Alex Tudorie fiind unul din golgheterii la zi din Liga 1 Betano, cu 6 reuşite.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933