Claudiu Niculescu ştie cum poate să o învingă pe FCSB: "Nu avem voie să facem nimic greşit dacă vrem să avem o şansă"

claudiu niculescu, Liga 1 Betano, Voluntari-FCSB

Claudiu Niculescu a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei cu FCSB, din Liga 1 Betano, şi a vorbit despre şansele echipei sale de a obţine trei puncte în faţa formaţiei pregătite de Nicolae Dică.

"De la mijloc în sus au numai jucători care pot face diferenţa. Trebuie să jucăm perfect tactic şi să nu facem greşeli pentru că ei le taxează imediat. Trebuie să facem absolut orice pentru a câştiga meciul. Am pregătit meciul bine, dar pot interveni multe situaţii. Când ni se va oferi ocazia să avem ocazii, trebuie să marcăm. Jucătorii mei pot face faţă oricărei echipe din România atunci când sunt concentraţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nu avem voie să greşim mâine, trebuie să repet asta. Asta dacă vrem să avem o şansă. Budescu este unul dintre cei mai buni executanţi, dar nu trebuie să mă compar eu. Ce a fost, a fost. Acum sunt antrenor. Îmi doresc foarte mult să câştig, am trăit foarte intens . Ştiu ce înseamnă să câştigi contra Stelei, îmi voi dori mereu asta", a declarat Niculescu la conferinţa de presă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

FC Voluntari este în luptă pentru un loc în faza play-off a Ligii 1 Betano, chiar dacă ocupă doar locul 9 în clasament. Ilfovenii au 15 puncte la finalul turului, cu trei mai puţine decât ACS Poli, echipa de pe locul 6. Dinamo are 17 puncte şi este pe 7.

Partida FC Voluntari - FCSB, din prima etapă a returului din Liga 1 Betano, va avea loc vineri, de la ora 20:45. FCSB este pe locul doi în campionat, 28 de puncte, patru puncte în spatele liderului CFR Cluj.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:00
Ligue 1 Rennes - PSG
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663