Sport

FCSB – FC Voluntari 4-0. „Roș-albaștrii” revin spectaculos în lupta la titlu. Cum arată clasamentul

FCSB s-a distrat cu FC Voluntari, scor 4-0, în etapa a 4-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și s-a apropiat în clasament la 5 puncte de liderul CFR Cluj
11.04.2022 | 22:45
FCSB  FC Voluntari 40 Rosalbastrii revin spectaculos in lupta la titlu Cum arata clasamentul
Ianis Ilie Stoica marcheaza un gol de langa Igor Armas si Denis Ciobotariu in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Voluntari, contand pentru Play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 11 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
11-04-2022
20:00

Cum arată clasamentul în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1 după FCSB - FC Voluntari 4-0

FCSB a profitat de înfrângerea suferită de liderul CFR Cluj la Craiova și după victoria clară împotriva lui FC Voluntari s-a apropiat la 5 puncte de prima poziție.

În aceste condiții, cu 6 etape rămase de disputat, între care și o dublă FCSB – CFR Cluj, echipa antrenată de Toni Petrea este la mâna ei în ceea ce privește lupta la titlu.

11-04-2022
17:59

FCSB - FC Voluntari 4-0 (Olaru 5, I. Stoica 28, Fl. Tănase 69, 78)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 80: Oficialii gazdelor anunță că la partidă asistă în tribune 5.720 de spectatori.

Min. 78: GOOOL FCSB! Florin Tănase introduce din doi metri mingea în poarta goală, după o fază superbă creată de Darius Olaru.

Min. 69: GOOOL FCSB! Octavian Popescu îl lansează în careu pe Olaru, acesta cade după ce este tras de tricou de Al. Vlad, însă mingea sare fericit la Florin Tănase, care înscrie din 7-8 metri.

Min. 57: Popa respinge în corner șutul la colțul scurt expediat de Oaidă.

Min. 46: La FCSB, au ieșit I. Stoica, Mamut și Edjouma, au intrat Cordea, Oaidă și Șut. De partea cealaltă, la FC Voluntari, Brceag și Meleke au fost înlocuiți de Al. Vlad și  Fulop.

Min. 28: GOOOL FCSB! Bine lansat în adâncime de Edjouma, Ovidiu Popescu centrează perfect pe 6 metri, de unde Ianis Stoica introduce mingea în poartă.

Min. 16: Șutul lui Octavian Popescu din afara careului trece peste poarta lui Popa.

Min. 5: GOOOL FCSB! Acțiune pe partea stângă a lui Octavian Popescu, mingea este aruncată în careu, Mamut nu reușește să reia spre poartă, dar vine puternic din spate Olaru, care trimite în plasă din 6 metri.

Min. 4: La o centrare a lui Droppa, Nemec îi ia fața lui Vinicius și trimite periculos cu capul din 7-8 metri, dar Târnovanu respinge in extremis în corner.

Min. 1: A început partida de pe Arena Națională, dintre FCSB și FC Voluntari. În tribune sunt aproximativ 2.000 de spectatori, o asistență dezamăgitoare dacă ținem cont de faptul că etapa trecută, cu Universitatea Craiova, au fost peste 20.000 de oameni.

11-04-2022
17:34

Echipele de start la FCSB - FC Voluntari

  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Vinicius, Radunovic – Fl. Tănase, Olaru, Edjouma – I. Stoica, Mamut, Oct. Popescu. Rezerve: A. Vlad, V. Crețu, A. Miron, Fl. Coman, Șut, Dumiter, V. Gheorghe, Oaidă, Cordea. Antrenor: Toni Petrea
  • FC Voluntari: M. Popa – Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Droppa – Ricardinho, Rață, Lopes – Nemec. Rezerve: Rîmniceanu, Al. Vlad, C. Costin, Achim, Al. Ilie, Tavares, Merloi, L. Fulop, I. Gheorghe. Antrenor: R: Liviu Ciobotariu
11-04-2022
17:33

Kyros Vassaras supervizeaza activitatea din camera VAR la FCSB - FC Voluntari

Așa cum s-a întâmplat anterior la FCSB – Universitatea Craiova și Dinamo – FC U Craiova, și la partida FCSB – FC Voluntari vom avea parte de o simulare de arbitraj video.

De această dată, în camera VAR se va afla la comandă Iulian Călin, iar toată operațiunea va fi supervizată de grecul Kyros Vassaras, șeful CCA.

11-04-2022
17:26

Ilie Dumitrescu a prefațat FCSB - FC Voluntari

Ilie Dumitrescu a vorbit înainte de FCSB-FC Voluntari și crede că ilfovenii nu au nimic de pierdut și că vor juca fără emoții împotriva vicecampioanei României:

„Acolo totul e bonus, a fost un obiectiv să se salveze de la retrogradare, după au fost mult timp pe locul trei. E un meci fără emoții pentru ei, ar trebui să intre pe teren și să joace bine.

FCSB are trofee, are un antrenor care știe să gestioneze momentele. La meciul cu Craiova de etapa trecută, FCSB a avut momente foarte bune de joc. A avut o presiune și o mișcare foarte bună în meci, chiar dacă rezultatul nu a fost unul pozitiv”.

„Voluntari e o echipă incomodă, au bătut și Craiova, cu Nemec, cu Rață, cu Ricardinho… e o echipă bună. Să nu uităm și cum a câștigat FCSB în ultimul meci direct, a dat Tavi Popescu gol în minutul 94”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Meciul FCSB – FC Voluntari are loc luni, 11 aprilie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 4-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Echipa bucureşteană ocupă locul 2 și are șansa să se apropie la 5 puncte de liderul CFR Cluj, iar ilfovenii se situează pe poziţia a patra, pe care, dacă vor rămâne, vor juca baraj pentru Conference League cu învingătoarea din play-out.

Unde se joacă meciul FCSB – FC Voluntari, din etapa a 4-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea  FCSB – FC Voluntari se dispută luni, 11 aprilie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, în etapa a 4-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Accesul publicului la stadion se face fără a prezenta nici un document de sănătate, certificatul COVID sau testul PCR sau cel antigen.

ADVERTISEMENT

Nu se știe însă dacă vor fi prezenți foarte mulţi susţinători ai echipei patronate de Gigi Becali, deoarece ultraşii FCSB sunt din nou în conflict cu latifundiarul din Pipera, pe care îl acuză de faptul că dictează cine să joace şi de la aceste interdicţii pentru unii jucători de a intra pe teren în folosul altora rezultatele nu au fost dintre cele mai bune.

Partida cu FC Voluntari i-ar putea da șansa FCSB-ului să reintre cu șanse reale în lupta la titlu. Liderul CFR Cluj a pierdut la ultima fază derby-ul din Bănie cu Universitatea Craiova, iar în cazul unui succes contra ilfovenilor, echipa patronată de Gigi Becali se va apropia la 5 puncte în clasament. Ținând cont că mai sunt de disputat 6 etape din play-off, dintre care două directe FCSB – CFR Cluj, bucureștenii sunt acum la mâna lor în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida FCSB – FC Voluntari

Partida  FCSB – FC Voluntari se joacă luni, 11 aprilie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a 4-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

La Bucureşti, după o zi ploioasă, se anunţă o vreme cu cer variabil, cu unele înnorări, dar risc redus de precipitaţii. Temperatura maximă a zilei ajunge la 14 grade, iar la ora startului partidei vor fi în jur de opt grade. Va conduce meciul de pe Arena Naţională arbitrul Sebastian Colţescu din Craiova.

ADVERTISEMENT

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – FC Voluntari

Antrenorul Toni Petrea nu are probleme mari de lot înaintea acestei confruntări. Situaţia lui Ionuţ Panţâru este de acum ştiută, jucătorul având puţine şanse să îşi mai poată continua cariera în urma gravei accidentări suferite cu multe luni în urmă. Out rămâne şi Florin Achim, fundaşul adus de la Clinceni în iarnă. Marea problemă la FCSB este însă chiar Toni Petrea, care nu va putea loc pe bancă, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Nici Liviu Ciobotariu nu are probleme importante de lot exceptând, bineînţeles, cazul lui Costică Budescu, accidentat grav în meciul din etapa trecută, câştigat acasă cu 1-0 în faţa Farului. Din păcate, cel mai tehnic jucător din lotul ilfovenilor nu va mai putea evolua în restul partidelor din play-off.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la FCSB – FC Voluntari

  • FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Toni Petrea
  • FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaș, Armaș – I. Gheorghe, Rață, Droppa, Helder, Briceag – Marcelo, Nemec. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cote la pariuri la jocul FCSB – FC Voluntari

Deşi FCSB a pierdut cu 0-2 ultimul meci jucat pe Arena Naţională în faţa Universităţii Craiova, bookmakerii acordă clar prima şansă bucureştenilor, cu o cotă de 1,55 la victorie faţă de 6,75 pentru FC Voluntari. Un  gol marcat de oamenii lui Liviu Ciobotariu valorează 1,90, iar şansă dublă „X2” are cotă 2,20.

Majoritatea meciurilor dintre cele două echipe jucate pe Arena Naţională au fost câştigate de FCSB, doar în 2019 ilfovenii reuşind să dea lovitura la capătul unui meci foarte spectaculos, cu scorul de 3-1. A mai existat un egal în 2017, dar la general FCSB este echipa care conduce detaşat în disputele directe.

ADVERTISEMENT