Fotbal intern

Probleme cu nocturna înainte de Voluntari-FCSB? “Stâlpii sunt mici”

FC Voluntari va primi vizita formaţiei FCSB, vineri, 13 septembrie, de la ora 20:45, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, sezonu 2017-2018, iar ilfovenii vor inaugura instalaţia de iluminat de pe...
12.10.2017 | 08:52
Probleme cu nocturna inainte de VoluntariFCSB Stalpii sunt mici

FC Voluntari va primi vizita formaţiei FCSB, vineri, 13 septembrie, de la ora 20:45, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, sezonu 2017-2018, iar ilfovenii vor inaugura instalaţia de iluminat de pe stadionul “Anghel Iordănescu”, iar cele două formaţii pot întâmpina probleme.

Instalaţia de iluminat pentru care formaţia din Ilfov a scos din buzunar aproximativ 1.000.000 de euro este cu 10 metri mai scundă decât normele în vigoare fiindcă stadionul e în zona aeroportului Otopeni, anunţă gsp.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Au testat nocturna înainte de Voluntari – FCSB

Jucătorii lui FC Voluntari au întâmpinat probleme la antrenamentul susţinut miercuri după-amiază. “Din cauza faptului că arena se află în apropierea aeroportului din Otopeni, stâlpii pe care au fost puse becurile n-au înălimea de 35 de metri, aşa cum e normal, ci sunt mai mici cu aproape 10 metri. Cum lumina reflectoarelor bate de mai jos, senzaţia e cu totul alta decât pe alte stadioane, gen Arena Naţională, cele din Polieşti, Cluj, Timişoara şi altele. Tocmai de aceea antrenamentul a fost pus seara, pentru a ne obişnui cu noctura şi pentru a nu avea un dezavantaj din acest punct de vedere”, a spus un jucător de la Voluntari, conform sursei citate.

Mai mult, pentru a se asigura că nocturna nu va pica în timpul meciului Voluntari – FCSB, oficialii formaţiei din Ilfov au făcut probe în fiecare zi a acestei săptămâni, pentru ca acesta să nu dea rateuri, vineri, de la ora 20:45, atunci când va avea loc duelul din etapa a 14-a.

Voluntari – FCSB, vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: