Video. Iaşul începe să viseze la play-off! Cum au sărbătorit în vestiar

Voluntari - Iasi, Flavius Stoican, Liga 1 Betano

Jucătorii lui Flavius Stoican işi fac curaj după Voluntari - Iaşi 0-4 în Liga 1 Betano. Deşi nu prea mai au timp, spun că vor prinde play-off-ul!

CSM Poli Iaşi a demontat FC Voluntari, scor 4-0 chiar pe terenul ilfovenilor, iar acum începe să viseze că poate prinde play-off-ul. Ieşenii au ajuns la doar două puncte de FC Botoşani, ocupanta locului 6, însă rivalii din Moldova au un meci în minus. La fel şi Dinamo, aflată pe 7, care e la un punct de ieşeni. 

"Am jucat un fotbal frumos, am marcat patru goluri, sunt bucuros pentru că nu am primit gol. Însă, consider că scorul este prea drastic. Cei de la FC Voluntari au avut şi ei ocazii. Cred că suntem pe un drum foarte bun. Lucrăm la antrenamente, mă bucur că ne ies lucrurile pe care le exersăm la antrenamente. Avem cele mai mici şanse de a prinde play-off-ul, dar noi sperăm în continuare. Avem un program care ne permite să sperăm. Nu întâlnim cele mai bune echipe din campionat, Steaua, CFR şi Craiova. Urmează un meci cu Botoşani, dacă batem, înseamnă că merităm să jucăm în play-off", a fost declaraţia lui Flavius Stoican, care a sărbătorit alături de elevii săi în vestiar. 

Voluntari - Iaşi 0-4. Ce au vorbit jucătoriii Iaşului

Andrei Sin, unul din marcatorii de la meciul cu Voluntari, a dezvăluit că, deşi nu au ca obiectiv din partea conducerii să prindă prima parte a clasamentului, fotbaliştii celor de la CSM Poli Iaşi au hotărât să-şi impună singuri acest obiectiv. Moldovenii au cântat cu suporterii la finalul meciului. 

"Cred că am făcut un meci aproape perfect, ne doream această victorie pentru a venit aproape de meciurile de play-off. Am pus presiune pe adversar încă de la început, iar rezultatul este meritat. Depinde numai de noi calificarea în play-off, avem trei meciuri accesibile. Nu ar fi o tragedie dacă nu am prinde play-off-ul, dar toţi jucătorii am vorbit şi ne-am propus să prindem play-off-ul", a spus jucătorul moldovenilor.