Video. Iaşul începe să viseze la play-off! Cum au sărbătorit în vestiar

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
04/02/2018, 08:54
Video. Iaşul începe să viseze la play-off! Cum au sărbătorit în vestiar

CSM Poli Iaşi a demontat FC Voluntari, scor 4-0 chiar pe terenul ilfovenilor, iar acum începe să viseze că poate prinde play-off-ul. Ieşenii au ajuns la doar două puncte de FC Botoşani, ocupanta locului 6, însă rivalii din Moldova au un meci în minus. La fel şi Dinamo, aflată pe 7, care e la un punct de ieşeni. 

“Am jucat un fotbal frumos, am marcat patru goluri, sunt bucuros pentru că nu am primit gol. Însă, consider că scorul este prea drastic. Cei de la FC Voluntari au avut şi ei ocazii. Cred că suntem pe un drum foarte bun. Lucrăm la antrenamente, mă bucur că ne ies lucrurile pe care le exersăm la antrenamente. Avem cele mai mici şanse de a prinde play-off-ul, dar noi sperăm în continuare. Avem un program care ne permite să sperăm. Nu întâlnim cele mai bune echipe din campionat, Steaua, CFR şi Craiova. Urmează un meci cu Botoşani, dacă batem, înseamnă că merităm să jucăm în play-off”, a fost declaraţia lui Flavius Stoican, care a sărbătorit alături de elevii săi în vestiar. 

Voluntari – Iaşi 0-4. Ce au vorbit jucătoriii Iaşului

Andrei Sin, unul din marcatorii de la meciul cu Voluntari, a dezvăluit că, deşi nu au ca obiectiv din partea conducerii să prindă prima parte a clasamentului, fotbaliştii celor de la CSM Poli Iaşi au hotărât să-şi impună singuri acest obiectiv. Moldovenii au cântat cu suporterii la finalul meciului. 

“Cred că am făcut un meci aproape perfect, ne doream această victorie pentru a venit aproape de meciurile de play-off. Am pus presiune pe adversar încă de la început, iar rezultatul este meritat. Depinde numai de noi calificarea în play-off, avem trei meciuri accesibile. Nu ar fi o tragedie dacă nu am prinde play-off-ul, dar toţi jucătorii am vorbit şi ne-am propus să prindem play-off-ul”, a spus jucătorul moldovenilor. 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.