Video. Voluntari – Iaşi 0-4. Echipa lui Stoican a făcut instrucţie cu ilfovenii

Eduard Popa   
in Fotbal intern
03/02/2018, 15:23
Video. Voluntari – Iaşi 0-4. Echipa lui Stoican a făcut instrucţie cu ilfovenii

UPDATEFC Voluntari nu a avut nicio şansă în faţa lui CSM Poli Iaşi. Elevii lui Flavius Stoican s-au impus cu scorul de 4-0, după golurile înscrise de Bosoi (min. 28), Sin (min. 33), Bădic (min. 44) şi Chelaru (min. 49). Ieşenii revin în lupta pentru un loc de playoff, fiind acum la 2 puncte de Viitorul şi FC Botoşani. 


UPDATE: Echipele de start ale meciului: 

FC Voluntari: Petrariu – Pleaşcă, I. Balaur, C. Achim, Bucurică – Răuţă, Novac – Ivanovici, Marinescu, Pîrcălabu – Ad. Bălan

Rezerve: D. Balauru, Cernat, Căpăţână, C. Lazăr, I. Voicu, Cazan

Poli Iaşi: Koşelev – Bosoi, Mihalache, Cioinac, Bădic – Qaka, Chelaru – Almada, Santos, Sin – Andrei Cristea

Rezerve: Rusu, Panţîru, Al. Zaharia, Mihăescu, Luwaga, Cisse, Gavrilă


Patru puncte despart CSM Poli Iaşi de ultimul loc care duce în playoff ul Ligii 1, înaintea ultimelor patru etape din sezonul regulat. Mai mult, egalul de vineri dintre Viitorul şi Astra Giurgiu le dă şi mai multe speranţe elevilor lui Flavius Stoican că vor obţine calificarea în faza a doua a campionatului. VEZI LIVE VIDEO MECIUL FC VOLUNTARI – CSM IAŞI

Şansa de a intra în premieră în playoff i-a făcut pe suporterii ieşenilor să vină şi mai aproape de echipă. Ultraşii au făcut spectacol la antrenamentul de dinaintea confruntării de la Voluntari. VEZI VIDEO MAI JOS În meciul tur scorul a fost 2-1 pentru ieşeni.

POLI IAŞI – FC VOLUNTARI LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Un fost jucător de la Manchester United a ajuns în Copou

Pentru a ajunge în playofful din Liga 1, Flavius Stoican a decis să apeleze şi la un fost junior al celor de la Manchester United şi Manchester City. E vorba de fundaşul dreapta Sadiq El Fitouri. Fotbalistul originar din Libia a fost în probe la ieşeni în cantonamentul de iarnă şi va încerca să îşi relanseze cariera în România. 

De partea cealaltă echipa condusă de Claudiu Niculescu a mai adus doi stelişti pentru a obţine salvarea de la retrogradare. Pe lângă golgeterul Alex Tudorie, Voluntariul i-a mai împrumutat în această iarnă şi pe Marian Pleaşcă şi Daniel Benzar. Aceştia vor face echipă cu veterani precum Florin Cernat sau Costin Lazăr şi vor încerca să pună umărul la menţinerea ilfovenilor în prima ligă. 

Ştirea MOMENTULUI

Florin Bratu îi răspunde lui Mihai Stoica: “Ne vedem în etapa a doua”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.