Fotbal intern

S-a supărat şi anunţă o revoluţie: “Vor pleca minimum 12 jucători”

Voluntari - Sepsi 3-0. Formaţia din Covasna işi micşorează şansele de a mai rămâne în Liga 1. Neagoe, acuze dure la adresa jucătorilor săi.
Autor: Gabriel Esanu | 18.12.2017 | 20:22
S-a supărat şi anunţă o revoluţie:

Sepsi Sfântu Gheorghe a suferit o înfrângere categorică la Voluntari, scor 0-3, şi va ierna pe locul 13 în clasament, cu doar 15 puncte obţinute. Eugen Neagoe, antrenorul formaţiei din Covasna, şi-a criticat foarte dur jucătorii după eşec.

“Am fost o ruşine în această seară. Îmi cer scuze de oamenii care au urmărit meciul şi au fost chinuiţi de prestaţia echipei. Am greşit în alcătuirea primului 11. Nu mai am ce să schimb. Îmi pare rău pentru mulţi dintre ei, trebuie să ne despărţim. Am să le spun în faţă. Vor pleca minimum 11-12 jucători. Avem nevoie de jucători pe fiecare post”, a declarat Eugen Neagoe după înfrângerea cu FC Voluntari. 

În luna februarie, Sepsi va avea un program destul de complicat, care ar putea micşora şi mai mult şansele echipei de a se salva miraculos în play-off. Partide cu Timişoara şi Chiajna acasă, plus deplasări cu FCSB şi Craiova mai are de disputat Sepsi din sezonul regulat.

Eugen Neagoe rămâne optimit în şansele echipei sale de a evita retrogradarea: “Sunt convins că putem rămâne în Liga 1, dar trebuie să schimbăm multe. Nu putem continua ca până acum sub nicio formă”.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!