S-a dus unitatea la FCSB? “Nu am jucat ce trebuie! Altceva am pregătit la antrenament!”

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
14/10/2017, 00:03
S-a dus unitatea la FCSB? “Nu am jucat ce trebuie! Altceva am pregătit la antrenament!”

Romario Benzar şi Filipe Teixeira au fost dezamăgiţi după FC Voluntari – Steaua 0-0, după ce “roş-albaştrii” nu au reuşit să obţină cele trei puncte în Liga 1 Betano. Cei doi jucători au vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec, jucător care nu a reuşit nici până acum să înscrie în acest sezon.

“Consider că am pregătit ceva la antrenament şi în timpul jocului nu am jucat ce trebuie. Nu avem ce face, mâine trebuie să o luăm de la capăt. Sperăm ca cei de la Voluntari să se dăruiască la fel în toate meciurile. Ne-am pregătit să jucăm mai mult fotbal, dar nu am jucat aşa cum ne doream. În Europa am făcut mereu meciuri bune, trebuie să nu pierdem, asta e important. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Era imortant să fi câştigat, puneam presiune pe CFR, aşa le-am făcut un cadou şi se distanţează. Nu cred că Alibec a cedat, era nervos pentru că nu am câştigat. Se pregăteşte bine, are calitate, sunt sigur că îşi va reveni.”, a spus Romario Benzar la finalul partidei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Teixeira, după Voluntari – Steaua 0-0

“Foarte dezamăgiţi, am venit să câştigăm, ne-am creat ocazii, din păcate am ratat foarte mult. Voluntari e o echipă bună când joacă acasă. Ne-au prins de câteva ori pe contratac, noroc că a făcut Niţă o partidă bună. Păcat că am pierdut puncte aici, asta e. Avem meci de Europa League acum, sperăm să câştigăm. Am jucat din trei în trei zile până acum, se schimbă jucătorul, asta e… Am avut multe ocazii, e greu aşa, aveam impresia că şi dacă mai jucam o jumătate de oră nu dădeam gol. Alibec e căpitanul nostru, un jucător important pentru noi”, a spus şi Teixeira.

Vezi aici cele mai tari faze din Voluntari – Steaua 0-0, din Liga 1 Betano

Închide ×